همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
توجه نمیخواد...۱۱۰ بار بگو یازینب و یازینب و یازینب
گلم مهران چرا کات کرد؟
پشمون هست برگرده؟؟
خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
چون از اول تو رو نمیخواسته.. از بس دانا و زیرکیاگه درست ببینم قد بلند و هیکل خوب..چربی نداره زیاد
پس چرا ابراز علاقه میکرد من الان با دل شکسته چی کنم💔😔
چرا وات ساپ ان بلاکم کرد😔💔
خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
چون از اول تو رو نمیخواسته.. از بس دانا و زیرکیاگه درست ببینم قد بلند و هیکل خوب..چربی نداره زیاد
گلم این ویژگی من بود یا اون؟
عزیزم خواهش میکنم من رو هم جواب بده برای چندمین بار با کاربری دیگم دارم می پرسم آقای م و الف چه حسی ...
بزریوار تو یکم ساده اندیشی
کسی که اینجوری میاد جلو و با دو تا سیخ جوجه و در بند و یه ربع زر مفت همسر نمیشه..من شخصی به نام مسعود کنارت دیدم یا سعید نامی متشخص! تازه اونم پدرت باید قبول کنه و گرنه بی فایده هست خیری نداره ازدواجت