2777
2789
اگه همونی ک من میبینم چند تا دختر کنار خم تو زیباتری و خوش قیافه تریا خواهران یا دختر خاله اید/کلن ص ...

عزیزم میشه در مورد من و اوضاع احوال الانم بگی؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ذات خوبی داری ! عین من ساده دل/ البته اگه این نباشی میانه نیستی باید ازت فرار کرد( من ترسی داشت ...

سلام میشه درمورد منم نظر بدی ممنون

تنسى كانك لم تكن ،تنسى كمصرع طائر

برادر احتمالن زودتر ولی وعده به دو و سه سال رسیدهانگار معطل مالی هستن و گرنه اسباب ردیفه/برادر را شا ...

زیبا میشه به منم بگی 

لباسم چه رنگیه 

و اینکه بنظرت این بحث که قراره با کسی داشته باشم تو جمع هست یا تنها 

بنظرت حواسم به چی باشه تو حرف زدن 

هر حسی داری بگو مرسی

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
برادر احتمالن زودتر ولی وعده به دو و سه سال رسیدهانگار معطل مالی هستن و گرنه اسباب ردیفه/برادر را شا ...

عزیزم لطفا منم بگو

حس میکنی چه زمانی ازدواج میکنم؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

در طالع شما دو فرزند هستدختر و پسر

سلاتااامممممممم عزیزم کعی باردار میشم؟؟

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟