2789
اگه همونی ک من میبینم چند تا دختر کنار خم تو زیباتری و خوش قیافه تریا خواهران یا دختر خاله اید/کلن ص ...

عزیزم میشه در مورد من و اوضاع احوال الانم بگی؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ذات خوبی داری ! عین من ساده دل/ البته اگه این نباشی میانه نیستی باید ازت فرار کرد( من ترسی داشت ...

سلام میشه درمورد منم نظر بدی ممنون

تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ

برادر احتمالن زودتر ولی وعده به دو و سه سال رسیدهانگار معطل مالی هستن و گرنه اسباب ردیفه/برادر را شا ...

زیبا میشه به منم بگی 

لباسم چه رنگیه 

و اینکه بنظرت این بحث که قراره با کسی داشته باشم تو جمع هست یا تنها 

بنظرت حواسم به چی باشه تو حرف زدن 

هر حسی داری بگو مرسی

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
برادر احتمالن زودتر ولی وعده به دو و سه سال رسیدهانگار معطل مالی هستن و گرنه اسباب ردیفه/برادر را شا ...

عزیزم لطفا منم بگو

حس میکنی چه زمانی ازدواج میکنم؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

در طالع شما دو فرزند هستدختر و پسر

سلاتااامممممممم عزیزم کعی باردار میشم؟؟

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟