2777
2789
من آدم صبوری نیستم🥲 کاش خدا اینجوری امتحانم نکنه روحم پاره پاره شدهگفتین امشب زیارت عاشورا خوبه میخ ...

دعای مقاتل بن سلیمان بخون

یک معجزه هست 

انشالله حاجت روا میشی 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیدونم چرا شما رو اینجوری دیدم یکی از والدین احتمالن پدر از شما دوره

نه پدرم خونه کنارمون هستن 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

نه پدرم خونه کنارمون هستن

خیلی صمیمی 

کلن بدون یه تایمی داری تو دنیا برا زندگی یه مقدارش و که باید با خانواده باشی و بقیه مال خودته با آدم ...

میدونم عزیزم. این ک پرسیدم برا دوستم بود ک میخواست بدونه اکسش با رفیق هنو دوسته یا نه برا ی ماجرای

کوردم نماد جرعت🦁 #لطفا مذهبی های عزیز رو من ریپ نزنن