2777
2789
چرا دوشنبه..شنبهحالتم خوب خوب میشه همین الان منم میرم نماز..دعات میکنمملجأ و پناه عالمیانی یاحسین/ام ...

ممنونم لطف میکنید واقعا😭❤️ خدا بهتون برکت بده

امشب که شب عزیزیه ولی من دلم خونه

پس‌فردا یعنی اون خبر خوبی که میخوام می‌شنوم؟ الهی خدا از زبون شما بشنوه 

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بخدا از turkkkپرسیدم ممنونم که جوابنو دادین ممنون

خواسش میکنم..مواظب باشید. اگه از کسی سوالی می‌پرسید بدانید کیست و چرا میگن پیش رمال و دعانویس نرو چون اونا کالبد اختریشون آسیب دیده و شدن زباله دون موجودات غیر ارگانیک و شاید چیزی بگن یا کاری بکنن موقتیه! ولی دوستان من همه برید امام زاده ها اونجا فرشتگان خدا و ملائک مقرب هستن اگر نحسی دارید و طلسمی خودشون باطل میکنن چقدر توصیه لزایارت کربلا و امام رضا شده امشب هم مستحبه زیارت امام حسین عاشورا بخونید همه و اینکه /غسل توحید عجیبه تو گوگل سرچ کنید و انجام بدید  

من در کودکی برای اجنه روضه میخوندم. خیلی تو عالم خبره!  فقط بگو یاحسین

بخدا از turkkkپرسیدم ممنونم که جوابنو دادین ممنون

سلام عزیزم خوبی نیستی 😅من هنوزم درگیرم فدات شم میگی الان حست چیه طلاقم انجام میشه یابرگشت هست؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

لطفا درخواستم و قبول کن

کردم عزیزم 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

الصبر مفتاح الفرجهمانا کلید کارها در صبر هست

من آدم صبوری نیستم🥲 کاش خدا اینجوری امتحانم نکنه روحم پاره پاره شده

گفتین امشب زیارت عاشورا خوبه میخونم شما هم دعا کنید برام انشالله تا شنبه اون خبری که میخوام بهم میگن

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند