2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عریزم لطف میکنی برای من بگیری واست آیت الکرسی میخونم جنسیت بچم میخام بدونم و اینکه شوهرم زنی بجز من ...

عزیزم درخواست بدین 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

غیر ابوالفضل اگه باشه اون ولی با ابوالفضل ازدواج کنی تو

خصوصیات ابوالفضل

@turkkk  

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

اره واقعن یجوریه ببخشید نفهمیدم؟

کلن بدون یه تایمی داری تو دنیا برا زندگی یه مقدارش و که باید با خانواده باشی و بقیه مال خودته با آدم الکی هدر نده

حالا برای اینکه بفهمی اون خوبه یا بد

مشاور و امتحانش کن..اکثرن رفوضن حالا بین روضه ها دنبال بهتره باش

منم میگید 

حالم اصلا خوب نیست 😭 اونی که دلمو شکسته اصلا براش مهمه الان نبودم؟ پشیمون میشه ازم عذرخواهی میکنه؟ تا دوشنبه خبر خوب بهم میرسه؟

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند
خوارد منم کار دارم و نمازقرآن و باز کن و یک خط هدیه به امام عصر کنخط بعد جوابت..

بخدا از turkkkپرسیدم ممنونم که جوابنو دادین ممنون

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

منم میگید حالم اصلا خوب نیست 😭 اونی که دلمو شکسته اصلا براش مهمه الان نبودم؟ پشیمون میشه ازم عذرخوا ...

چرا دوشنبه..شنبه

حالتم خوب خوب میشه همین الان منم میرم نماز..دعات میکنم

ملجأ و پناه عالمیانی یاحسین/امام رضا فرمود اگه خواستید به چیزی گریه کنید به حسین گریه کنید

همینجوری ک گریه میکنی بگو یا حسین/رحمت واسعه خداست

انقدر فالل کات گرفتم این چند روزه مونده به ولنتای ن که میخوام با خودمم کات کنم 

چخبرتونههههههههههه لامصبا پول ندارین چرا دختر مردم رو مسخره میکنید بعد برای یه کادو کات میکنین 😂😂😢

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

کلن بدون یه تایمی داری تو دنیا برا زندگی یه مقدارش و که باید با خانواده باشی و بقیه مال خودته با آدم ...

لطفا انلاین شدید به منم بگید

کی ازدواج میکنم؟  ح از من خوشش اومده؟

پیشنهاد میده؟