2777
2789
عنوان

مرمری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7436 بازدید | 126 پست
اخه میدونی چیه فقط اینا نیسقبلا هم بوده سالهاس ک هسمن فقط جدیدترین هاشو توضیح دادمبدتر هاشو تجربه کر ...

منم خیلی وقته این چیزا واسم اتفاق میفته

ببین شاید چیزی ک واست نوشتن همینو میخواستن

میگیری چی میگم؟دعای نا امیدی زمین خوردن این چیزا....

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

عزیزم من در جریان تاپیک قبلا هستم من همه چیزایی که گفتی رو باور دارم این موجودات همه جا هستن ولی خب ...

نه 

بزار باشن بیخیالش شدم 

فقط باید الان حالم خوب شه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خیلی وقته این چیزا واسم اتفاق میفتهببین شاید چیزی ک واست نوشتن همینو میخواستنمیگیری چی میگم؟دعای ...

بعید نیست

اطرافیانم تمام تلاششون رو میکنن برا حال خوبم

باور کن صبح پاشدم انگار چندساله نخوابیدم بی حال و بی انرژی بودم تا اومدم از جام پاشم انگار ی گوی انرژی خورد تو صورتم چنان سرحال شدم ک نگو ولی خب طولی نمیکشه ک باز برمیگردم ب حالت قبل

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نه عزیزم

راه کار معنوی زیاد هست

اما حتما با ی تراپیست چند جلسه بدون وقفه صحبت کن....گاهی لازمه هرچی تو مغزته بریزی بیرون یعالمه حرف بزنی ادمای معمولی همدردن گوش شنوان ولی تراپیست یجور خاصی هم همدرده هم گوش شنوا 

بشخصه وقتی حالم بده ی سفر خاص ب ی مکان خاص حالمو کلا خوب میکنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
راه کار معنوی زیاد هستاما حتما با ی تراپیست چند جلسه بدون وقفه صحبت کن....گاهی لازمه هرچی تو مغزته ب ...

راست میگی 

دقیقا احتیاج به گوش شنوا دارم

گفتی سفر از فکرشم ذوق کردم کاش بشه برم 

راست میگی دقیقا احتیاج به گوش شنوا دارمگفتی سفر از فکرشم ذوق کردم کاش بشه برم

پس حتما جفتشو خیلی زود انجام بده بزرگترین نعمت برا بچه ها داشتن ی مامان پرانرژیه😉

برو یجایی ک تاحالا نرفتی بزار مغزت پرربشه از خاطره جدید هوای تازه انرژی خوب

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
پس حتما جفتشو خیلی زود انجام بده بزرگترین نعمت برا بچه ها داشتن ی مامان پرانرژیه😉برو یجایی ک تاحالا ...

حتما😍😍😍

سلام حتما پیش یه دعانویس که دعای قرآنی مینویسه برو...

من بعد زایمان دچار یه حس بختک طوری شدم و چن شب گریه و وحشت بود.‌یه دعای قرآنی نوشتن برام گزاشتم زیر بالش و تموم شد...قران هم بزار بالا سرتون با چاقو چون آهنه.برات صلوات فرستادم

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

سلام حتما پیش یه دعانویس که دعای قرآنی مینویسه برو...من بعد زایمان دچار یه حس بختک طوری شدم و چن شب ...

سلام دوست عزیز چاقو و سنجاق و....بخاطر اهن بودنش مفید نیست چون اهن رو دوست دارن جذبش میشن چاقو و سنجاق فقط بخاطر نوک تیز بودنش ازش میترسن