2777
2789
عنوان

مرمری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7436 بازدید | 126 پست

قبلا چند کتاب طب اسلامی که نویسنده اش اقای رضا نظرپور بود گرفته بودم الان لیست نماینده شهرکرد دیدم کنار اسمشونم ستاره داره فهمیدم ایشون شهرکردی هستن  شانس دارینا

حتما حضوری برین و این مشکلاتو هم بگین شاید راهکارای بهتری بدن یا کسیو شاید بشناسن معرفی کنن بهتون

البته برا تمام بیماریها هم نسخه میدن و داروهاشونم دارن 

خودتونم دوست داشتین اطلاعاتتون بالا بره میتونین کتابای اقای نظرپور یا اقای مشکوری بخرین یا کتابای اقای ولی الله علیزاده یا کتاب چهارجلدی ایت الله تبریزیان

نمیدونم دکتر اراسته هم کتاب دارن یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من اصلا ننیتونم اتاق خواب بخوابم رو تخت دونفره مون حینی که میخواد خوابم ببره میبینم یه مرد از ...

اه حالم بد شد چه جن حشری🤮🤮

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ابودجانه توسط موجودات ماورایی تو خونه اذیت میشده که نمیدونم از پیامبر یا یکی امامها سوال میکنه بهش م ...

چه جالب

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
هیچیفقط بگو چکار کنم عین قبل شم

با تراپیست حرف زدی؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
از جنم شانس نیوردم 😢😢😢😢😭😭😭😭

😂😂😂

اتاق خاب نخابید

همین ک تو اقصی نقاط خونه مشاهده نمیشه خوش شانسیه

نمیدونم شاید

اتفاق خاصی والا واست نیفتاده خودت انگار دوس داری این حالت ادامه داشته باشه

این اتفاقایی ک تاپیک قبلت افتاد واسه ما خیلی عادیه

یه چیزای عجیب تر حتی ک باورت نمیشه حتی اگه بگم

ولی اسیبی نمیزنن ب ادم

زندگیتو بکن ضعیف نباش بسه دیگه پاشو 

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

اتفاق خاصی والا واست نیفتاده خودت انگار دوس داری این حالت ادامه داشته باشهاین اتفاقایی ک تاپیک قبلت ...

اخه میدونی چیه فقط اینا نیس

قبلا هم بوده 

سالهاس ک هس

من فقط جدیدترین هاشو توضیح دادم

بدتر هاشو تجربه کردم ولی نمیدونم چمه ک انقدر یهو کم آوردم و روم تاثیر گذاشت