2777
2789
عنوان

مرمری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7436 بازدید | 126 پست
سلام دوست عزیز چاقو و سنجاق و....بخاطر اهن بودنش مفید نیست چون اهن رو دوست دارن جذبش میشن چاقو و سنج ...

من شنیده بودم آهن خوبه که..شاید درست میگید نمیدونم

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام حتما پیش یه دعانویس که دعای قرآنی مینویسه برو...من بعد زایمان دچار یه حس بختک طوری شدم و چن شب ...

نمیدونی چقدر سخته برام دنبال این کارا رفتن

خیلی دوستامم اصرار دارن ولی انگار پای رفتن ندارم

نمیدونم چرا

فعلا ک رهاش کردم 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مریم جان نمیدونم چراحس میکنم اون جاری خیرندیده ات یه دعای سنگین برات گرفته

بآ اون رفت و آمدی ندارم 

فقط گاهی خونه مادرشوهر یا بیرون ببینمش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بآ اون رفت و آمدی ندارم فقط گاهی خونه مادرشوهر یا بیرون ببینمش

احتمال نمیدی به واسطه ی کسی که خونتون رفت وامدداره این کاروکرده باسه

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
احتمال نمیدی به واسطه ی کسی که خونتون رفت وامدداره این کاروکرده باسه

نه 

من از بچگی درگیر این چیزای ماورایی بودم فکر نمیکنم کار اطرافیانم باشه

نمیدونی چقدر سخته برام دنبال این کارا رفتنخیلی دوستامم اصرار دارن ولی انگار پای رفتن ندارمنمیدونم چر ...

سلام شنیدم نباید رفت زیزم. دعانویس و طلسم و....اصلا خوب نیست.

این همه روش های دیگه گفتن دوستان.قران ذکر  و خصوصاااااااااااااااا سلام به امام حسین ع قبل خواب و همچنین در طول روز  و زیارت عاشورا خوندن.

امام الان ما امام زمان عج هستن کمک بخواه ازشون مثل یک پدر مهربون کمکت میکنن. به حضرت علی ع هم متوسل شو حتماااااا. ب همه اهل بیت ع  جواب میگیری ان شاالله.

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️