2777
2789
عنوان

مشکلات

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 54 پست

خیلی شرایط بدیه واقعا نمیدونم چی بگم‌ولی ان شالله خدا کمکت کنه بهترین تصمیمو بگیری

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد زود پا پس کشید همسرتون

دقیقا

و الان فکر میکنه تلاششو کرده و همه چیو انداخته تقصیر من میگه تو نمیخوای

سلام،میشه برام سالم و صالح بودن نی نیم دعا کنی و صلوات بفرستی؟ممنونم❤❤❤❤

حتما برو پیش مشاور چون اگر راحت ببخشیش باز ممکنه ادامه بده ولی اگر راه درست رابری دیگه دور اینکارا نمیره

مسیله کم اهمیتی نیست که تنهایی بخای حلش کنی برو پیش مشاور

بعدم یه سوال این یک  قمار بود که شوهرت گفته یعنی چی؟

آره عزيزم تو اينجور موارد احتمالش هست تركت كنه و بره با دختره بهتره همراه همسرت بزي پيش يك مشاور و بهش بگي بخاطر اينكه زندگيت رو دوست داري و براش دوتاييتون زحمت كشيديد يكبار ديگه بهش فرصت ميدي 

شوهرت! کجاست؟! بگرد دنبالش ببین فازش چیه ولی قضاوت نکن سکوت کن تا بفهمی قضیه چیه

تو حرفاش گفت تو نه به خودت میرسی نه به خونه

ولی آخه منم 4روز در هفته دانشگاهم

بریدم دیگه

خیلی متاسفم. ولی نفهمیدم قمار کرده؟ منظورت چیه؟ میفهمم پذيرش ش خیلی برات سخته، ولی خودتو گول نزن عزیزم. به نظر من ناراحت رفتن یه همچین مردی هم نباش. شما تازه ازدواج کردین. ده سال دیگه میخواست چکار کنه؟ البته من خودم اصلا توانایی هضم این موضوع و ندارم. ولی دوست دارم بهت بگم نمون ، نسوز و نساز. فکر میکنی داری میجنگی ولی جنگ بی ارزشیه که در نهایت کسی برات میمونه که بهش اعتماد نداری

شاید درستترش این بود که اون حرکت بلندگو و اینهارو انجام نمیدادی. اینجوری فقط روتون بیشتر بهم باز شد و همسرت قضیه رو پیشت علنی دیدو یکم جسورتر شد.

بحث و دعوا هم دقیقا همین نقش رو داره و فقط حرمتارو میشکنه و باعث میشه دیگه نترسه از چیزی

البته هرکسی بود همین واکنش شمارو نشون میدادا. ولی درستترش اینه که حرف بزنین. دلیل بخوای ازش. که چرا واقعا اینکارو کرد. یکمی نازو ادا دیگه

آره عزيزم تو اينجور موارد احتمالش هست تركت كنه و بره با دختره بهتره همراه همسرت بزي پيش يك مشاور و ب ...

اون انقدر خودشو قبول داره که حاضر نیست مشاوره بیاد

درسته كه كارش به نظر اشتباه و غير قابل بخشش مياد ولي چون روزهاي خوبي باهم داشتيد بهتر ببخشيش و يكبار ديگه بهش فرصت بدي و اينكه خودمونيم اگر تركت كنه معلوم نيست زندگي بهتري رو شروع كني در هر صورت بهتره با يك مشاور تو اين زمينه حرف بزني 

تو حرفاش گفت تو نه به خودت میرسی نه به خونه ولی آخه منم 4روز در هفته دانشگاهم بریدم دیگه

چ ربطی داره

بهش رو نده

یعنیشوهرت از کجا میدونه اون دختره هم به خودش میرسه هم به خونش؟

این شد دلیل؟

تو حرفاش گفت تو نه به خودت میرسی نه به خونه ولی آخه منم 4روز در هفته دانشگاهم بریدم دیگه

بهونه های الکی. دور از جونتون مگه مامور نظافت استخدام کرده؟ تازه در مورد شما که ازدواجتون عاشقانه بوده، اصلا پذیرفتنی نیست