2777
2789
عنوان

مشکلات

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 54 پست
شاید درستترش این بود که اون حرکت بلندگو و اینهارو انجام نمیدادی. اینجوری فقط روتون بیشتر بهم باز شد ...

داشتم میمردم اونموقع

اصلا فکرم کار نمیکرد منم صبرم خیلی کمه

سلام،میشه برام سالم و صالح بودن نی نیم دعا کنی و صلوات بفرستی؟ممنونم❤❤❤❤
تو حرفاش گفت تو نه به خودت میرسی نه به خونه ولی آخه منم 4روز در هفته دانشگاهم بریدم دیگه

خب عزیزم ببین نظر من اینه ها ... شما دیگه خانم خونه ای ... اگر میخوای درس بخونی در کنار کارای دیگه بتونی ب همش رسیدگی کنه درحد نرمال ... حالا من دقیق وضعیتتونو نمیدونم .

ولی بنظرم شوهرتم زود شونه خالی کرده .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بريد پيش مشاور 

حق دازي ناراحت باشي ايشونم كار اشتباهي كرده

اما اگر ميبيني پشيمونه ارومتر برخورد كن باهم صحبت كنيد و سعي كنيد مشكلات و انتظارات را بررسي كنيد و حلشون كنيد

نميگم ناراحت نباش ولي تندي نكن خيلي جدي بهش فرصت بده با تندي اينطوري فرصت جبران رو ميگيري

احتمالا ان هم انتظاراتي داشته تصوير ديگه از زندگي مشترك داشته بهش حق نميدم كارش غلطه ولي ممكنه بخاطر اين جذب ديگري شده

مشاوره بريد حتما تا بهتر بتونيد اوضاع را كنترل كنيد امر قابل حل باشه بهتون راه حل ميده بررسي ميكنه اگر مشكل ريشه اي داشته باشه بهت ميگه ادامه نده 

بنظر من اگاهانه تر برخورد كن تا تصميم بهتر بگيري

حتما برو پیش مشاور چون اگر راحت ببخشیش باز ممکنه ادامه بده ولی اگر راه درست رابری دیگه دور اینکارا ن ...

یه همکار داره اون تو کار قماره شوهره احمق و ساده من رفت تو این کار

گفت این دختره به همه پا میده شوهرم گفت نه بهد طرف پیشنهاد قمار میده میگه خودت امتحان کن اونم قبول میکنه

الانم شرطو باخت چون دختره هرزه سریع قبول کرد

درسته كه كارش به نظر اشتباه و غير قابل بخشش مياد ولي چون روزهاي خوبي باهم داشتيد بهتر ببخشيش و يكبار ...

من تلاش کردم ببخشمش دیشب که از ناراحتی دوباره دباره اون قضیه حرف زدم گفت تو بهم اعتماد نداری من تلاشمو کردم ولی تو نمیخوای

حس میکنم بهونس

به خودت و خونه نمیرسی؟!!!!!

به این میگن فرار رو به جلو

یک اشتباهی کرده جای پشیمونی و عقب نشینیو فرار رو به عقب کاملا برعکس رو به جلو داره فرار میکنه و میگه به این دلایل من حق داشتم!!!!!

جل الخالق

قطعا دانشگاه رفتن تو بدون اجازه اون نبوده. پس نمیتونه خرده ای بگیره. 

ولی به نظر من پسرایی که سنتی ازدواج میکنن وفادارترم هستند چون براپدر و مادرشون احترام قایلن و نمیخواند جلو اونا هم شده ابرو ریزی بکنند  هیچ وقت از اینکه رابطه همسرتون با خانوادش خوبه ناراحت نباشید این یک نکته امید واریه چون بالاخره ادم نمیتونه فقط و فقط با زنش باشه که همیشه سرگرمیهای دیگه هم میخواد چ بهتر درگیر محبت به اعضای خانوادش و بعدم بچه هاش باشه

به خودت و خونه نمیرسی؟!!!!! به این میگن فرار رو به جلو یک اشتباهی کرده جای پشیمونی و عقب نشینیو فر ...

نگفت بخاطر اینکه تو نمیرسی خیانت کردم

وقتی آروم شدبم جفتمون گفتم چیکار کنم بی محبتیامو جبران کنم اونم تو حرفاش اینو گفت

یه همکار داره اون تو کار قماره شوهره احمق و ساده من رفت تو این کار گفت این دختره به همه پا میده شوه ...

يعني چي؟ 😳

حتما ببرش روانشناس نمياد هم خودت برو شرح حال بده

اين كه شد عذربدتر گناه

اعتمادی که توی همچین خطایی از بین رفته توی 3 روز انتظار داره برگرده؟؟؟؟

میگه تو میبینی تلاشمو واسه حل مشکلات ولی بازم بهم بیمحلی میکنی و با یادآوری کارم عذابم میدی ولی من واقعا نمیتونم به روش نیارم کلی فکرای منفی تو سرمه

یه همکار داره اون تو کار قماره شوهره احمق و ساده من رفت تو این کار گفت این دختره به همه پا میده شوه ...

وای خود قمار هم یه مصیبتیه فکر میکردم قمار مال قدیما بوده فقط 😁بازم نظرم اینه بری مشاوره

چون سارا درست میگه خیلی پررو هست که میخواد سریع ببخشیش چ طلبکارم هست من میدونم راحت این موضوع براش تموم بشه بازم احتمال خطا هست ولی اینکه خودت را آزار بدی هم خوب نیست اول از همه به خودت انرژی مثبت بده و خیلی خانمانه رفتارکن ولی نبخشش بدون اینکه حرص بخوری

بعدم میشه بگی تفاوت خانواده هاتون از چ نظر بوده؟

وای خود قمار هم یه مصیبتیه فکر میکردم قمار مال قدیما بوده فقط 😁بازم نظرم اینه بری مشاوره چون سا ...

اونا فوق العاده مذهبی بودن ولی ما نه

اختلاف فرهنگی و طبقاتی زیادی هم داشتیم