2777
2789
عنوان

کاش میشد

94 بازدید | 5 پست

کاش میشد نبود.دائم فکر میکنم مگه چی میشد من نبودم؟منی که نه واس کسیم نه کسی واس منه.خودمم و خانوادم.سنم بالاست ولی ادم ضعیفی هستم و دائم میگم چرا این همه زندگی سخته.زندگی بقدری سخته که با بالا رفتن سنت مشکلاتت هم به همون اندازه بزرگ میشن و مشکلاتی که شاید هیچ راهی برای حلشون نباشه خودشونو نشون میدن.
گاهی با خودم میگم چی میشد لااقل تو همون دبیرستان معلما،معلم دینی یا هرکس دیگه همون اول کاری بهمون میگفتن که "بچه جان،زندگی آسون نیست حتی اگه کتابای مقدس هم گفته باشن و هر احد الناسی گفته باشه هیچ وقت زندگی اسون نیست و نخواهد بود" کاش از اون موقع اگاهمون میکردن شاید الان هضم این همه مشکل واسمون بهتر میشد.

اگه یه کار خوب پیدا کنی خیلیاش حل میشه

ازم پرسیدن چرا مشغول این کارت شدی.بهشون جواب دادم خیلی وقتا تو زندگی اختیاری از خودت نداری.جبر زندگی طوری هست که مجبور میشی خیلی کار ها رو بکنی.کارهایی که فقط فرسودت میکنن و این فرسودگی ممکنه جسمی یا روحی یا هر دوتاش باشه . که متاسفانه برای من هردوش با چاشنی بیشتر و ادویه ی بیشتر فرسودگی روحیه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷