2777
2789
عنوان

گناه من

248 بازدید | 15 پست

من قبل ازدواجم خیلی آدم مذهبی و نماز خونی بودم ولی امان از دوست بد ،دختر عموم که دوست صمیمیم هم بود دوست پسر داشت وهمش منو تشویق به این کار می کرد ما دهه شصتی بودیم در این بین ته یه روز ملعون با شوهرم آشنا شدم یه آدم لات ،بچگی کردمو باهاش دوست شدم در حد صحبت تلفنی و برخلاف میل خانواده ام باهاش ازدواج کردم الان بیست سال گذشته و دوتا بچه دارم خیلی پشیمونم واقعا آدم بدرد نخوری بود می گم توبه می کنم از این گناهم ولی نمیتونم که ازش جدا بشم به خاطر بچه هام ،شوهرم معتاده وبیکار وحق مادر و خواهراشو از ارث باباش ندادهمش دعا میکنم به راه راست هدایت بشه ولی دیگه نا امید شدم میگم خدایا اگه امیدی هست خودت هدایتش کن اگر هم امیدی نیست لطفا یه راه چاره ای نشانم بده 

درسته گناه کردم ولی بیست سال تنبیه کافی نیست😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خدا غفاره میبخشتت ولی وقتی اینجوریه میتونی تهدید به طلاق کنی بری دادگاه تعهد بده

میگه برو براش مهم نیست من بچه هامو چکار کنم نه میتونم بزارم برم نه میتونم با خودم ببرمشون .بابام هم تا دعوا میشه همش این اشتباهمو به روم میاره 

تا کی خدا تا کی من بکشم غلط کردم 😭

مگه بچه هاتو بهت نمیدن بعد طلاق؟

خوب چکار کنم من کجا برم با بچه هام کاش یه پشتوانه مالی داشتم و دخترم خیلی دوسش داره اونو چکار کنم کاش فقط پسر بزرگم بود اون موقع قطعا میرفتم ولی دخترم نفسم چهار سالشه میدونم نه بدون من میتونه نه بدون باباش

عزیزم این تنبیه‌نیس چه ربطی داره سر نوشتت‌این بود‌ه‌خیلیا رو میشناسم مجردی نماز خون آفتاب مهتاب ندیده بودن‌ستتی ام ازدواج کردن الآنم اصلا خوشبخت نیستن چه ربطی داره

اصلااینطور نیس پس اینا که مجردیشون همه غلطی کردن الان خوشبختن‌بهترین زندگی میکنند دوبرمن زیاد دارم

نمیدونم شاید این به خاطر احساس من ،من نمی تونم خودمو ببخشم همش عذاب وجدان دارم