2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 217 پست
خب الان پسر دایی احتمالا ب شوهرت گفته ک تو میدونی  چرا باید شوهرت تو محل کار مشترک با فا ...

کارش مشترک نیست پسر دایش میره بهش سر میزنه 

من قسمش دادم پسر دایش و سنی هم نداره 

نه نمیره بگو چون اون من و قسم داده بود که اسمی ازش نیارم اون آقا (شوهرم )به پسر دایش گفته بود به من چیزی نگه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راپانزل من كاملا دركت مي كنم ولي من يه سليطه بازي از خودم دراوردم كه بيا و ببين تو اينستا به يه زن ...

من چون خودم و میشناسم نمی تونم بگذرم یا اینکه تلاش کنم واسه زندگیم 

چون موندن تو این زندگی یعنی نابود کردن خودم 

چون مرده واسم 

افرین اولین تاپیک خیانتی بود خانم از اول از روی عقل برخورد کرده خیلی قوی هستی افرین تو اس چی نوشته ...

پی ام داده بود 

سلام عزیزم نمیایی 

عکسشو که دیدم و آیدیش و فهمیدم همون دخترس البته پاک کردم پی ام دختره رو 

من چون خودم و میشناسم نمی تونم بگذرم یا اینکه تلاش کنم واسه زندگیم  چون موندن تو این زندگی یعن ...

كار عاقلانه اي مي كني كه اول مي خواي خونه رو بگيري بعد لهش كني افرين به جسارت و خونسرديت

خیلی خر تر از این حرفاس با 4تا عریزم خر میشه یعنی تا به الان همین بوده  نه عریزم اگه تموم دنیا ...

خب پس همون دختره ام باهمین عزیزمو اینا مخشو زده الهی بحق علی تیکه تیکه بشن اینجور زنا

باور میکنی واسم مهم نیستش  امروز هم خیلی راحت باهم نشستیم نهار خوردیم  ولی دیگه واسم مرد ...

واكنش افراد به مسايل مختلفه روانشناسها ميگن فردي كه بهش خيانت ميشه غمي مشابه از دست دادن يك عزيز رو تحمل ميكنه و مراحل سوگ رو تجربه ميكنه كه شما الان تو شوك هستي و خودت از بي خيالي خودت تعجب ميكني ولي بزودي از اين مرحله ميگذري و رويارويي با مراحل بعدي راحت نيست. مستقيم بدون دعوا و جنجال با همسرت حرف بزن و توضيح بخواه تا همه چي برات روشن شه والا تا آخر دچار يك سر درگمي ميشي.

اونوقت تصميم بگير ميخواي تو زندگي بموني يا نه. اگه تصميم گرفتي بهش فرصت دوباره اي بدي سعي كن خانواده ها مطلع نشن چون اگر شما هم اونو ببخشين معمولا خانوا ه ها موضوع رو مرتبا به ميون ميكشن. شروطي رو ميخواي بزاري بهش بگو تا اونم بدونه چه انتظاراتي داري حتما از مشاوره روانشناس استفاده كنين البته با حضور همسرت . اميدوارم همه چي بخوبي برات رقم بخوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز