2777
2789
عنوان

تازه عروسم خیلی زندگیمون سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 47 پست
خیلی ذوق داشت واسه بعد عروسی من ذوق نداشتم میرفتم شهر غریب ذوقشو کور کردم اینجور شده حس میکنم چجوری ...

دوران نامزدی و عقد شیرین‌ترین دوران زندگیه همدیگرو خیلی دوست دارن برای هم میمیرن زیر یه سقف مشکلات خودشو نشون میده زندگیا سخت شده مردا بیچاره ها خیلی تو فشارن از در محبت و توجه وارد شو تو بحثها دهن به دهنش نذار یکی اون بگه دوتا تو بگی اون بهت بی‌توجه تو محبتتو زیاد کن زن و شوهرین شما واسه هم میمونین اگه نشد بگو بیا بریم مشاوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ذوق داشت واسه بعد عروسی من ذوق نداشتم میرفتم شهر غریب ذوقشو کور کردم اینجور شده حس میکنم چجوری ...

اسی من شهر غریب بودم خیلی باهم خوب بودیم و وقتی شوهرم منتقل شد به شهر خودمون زندگیمون از آزار مادر شوهرم بهم ریخت..من تنهایی میرفتم بازار خیلیم خوش میگزشت فیلم می‌دیذیم..

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

چه جوری حرف بزنم چی بگم بگم چرا سردی؟

وقتی که خستست و گرسنه و وقتی که فکر میکنی حوصله نداره اصلا درمورد اینطور چیزا حرف نزن وقتی دیدی حال دلش خوبه باهاش حرف بزن بهش بگو عزیزم فکر میکنم ما دیگه باهم مثل قبل نیستیم بنظرت چرا انقدر باهم سرد شدیم بیا باهم رابطمونو خوب کنیم فقط ما دوتاییم که برای هم میمونیم تا آخر عمر ...

چه جوری حرف بزنم چی بگم بگم چرا سردی؟

نه قربونت برم

مثلا بهش بگو یادته نامزدی باهم میرفتیم

فلان جا

چقدر بهم محبت میکردی

منم ...

ب نظرت همه بعد از عروسی شون اخلاقشون 

عوض میشه؟

چرا ما اینطور شدیم پس؟

فقط اونو مخاطب قرار نده

بگو زندگی مون

ما 

بگو اگر مشکلی هم باشه. باهم حلش میکنیم

اگه مشکلی مالی داری  برم طلاها مو بیارم؟

مرسی فداتشم بهش همینارو میگم بیینم چی میگه

فدات بشم خواهره گلم، انشاالله که حالش

عالی میشه 

و زندگی تون هم گرم و شیرین🤲😊

هر چند روز ی بار غروب ها اسفند دود کن

بهش 4 قل و آیت الکرسی بخون

صدقه بزار

شوخ باش، بگو بخند کن ، سر ب سرش بزار

آقایون زن شوخ و شنگ دوس دارن کلا

بهش محبت کن.من نامزد خودم خیلی عاشقم بود، اوایل باهاش درست رفتار نمیکردم غرور داشتم اونم سرد شد ولی فهمیدم و رفتارمو تغییر دادم با محبت شدم شیطون شدم الان دوباره بیشتر از قبل عاشقمه. همه تاپیکاتو خوندم بنظرم خیلی باهاش غُر غُر و بحث میکنی سرهرچی. سر خانوادش اصلا بحث نکن عزیزم، زیاد حرف نزن ک باعث بحثون بشه. اصلا و اصلا بهش نگو چرا دوستم نداری چرا مث قبلا نیستی. چون بدتر میشه. اگه خاست بحث کنه دعوا کنه شما هیچی نگو معجزه میکنه سکوت کردن. از خانوادش بد نگو سریع گارد نگیر،حس بد نداشته باش ازشون.بهش چشم چشم بگو ولی در خفا جوری ک نفهمه حرف خودتو به کرسی بشون. زیاد غرور نداشته باش گرم و صمیمی برخورد کن رامت بشه.دیگه باهاش بحث نکن جیغ و داد و فریاد نکن سریع پای خانوادش وسط نکش اونارو تو دعواهاتون دخالت نده با اینکارات خیلی بی ارزش میشی پیش همشون. عزیزم سیاست داشته باش

شاد باش. خیلی اه و ناله نکن وای خوراکی نداریم میوه نداریم دستوری بهش نگو برو فلان چیز رو بخر برام یا برا خونه. با محبت و با لحن اروم بهش بگو. همیشه بخند نیاز نیس 24ساعت باهات حرف بزنه و یا همش زنگ و پیام بده بالاخره وقتی زیر یک سقف رفتین ادما برای هم عادی میشن مث اوایل جذابیت نداره ولی شما سعی کن تکراری نشی براش. زیاد قهر نکن زیاد گریه نکن براش عادی میشه و نازتو نمیکشه. حرف ها دعواها و رازهای زندگی زناشویی تون رو هیچوقت هیچوقت حتی به مادر و خواهرت نگو من تجربه اینو دارم. غذاهای خوشمزه و خوش رنگ درست کن براش میز بچین عاشقانه به خودت برس مرتب تمیز. وقتی باهات بد حرف زد یا داد کشید شما اروم جوابشو بده یا اینکه اصلا حرف نزن خودش خجالت میکشه دفعه بعد اینکارو نمیکنه.و به مرور از شما یاد میگیره رفتار اروم و خوب .و همه چیز خوب میشه انشالله 

بهش محبت کن.من نامزد خودم خیلی عاشقم بود، اوایل باهاش درست رفتار نمیکردم غرور داشتم اونم سرد شد ولی ...

عزیزم شما چقدر با محبتی 

چقدر فهمیده هستی❤️

واقعا کیف کردم...

منم یه مشکل بزرگ با شوهرم دارم میشه ازت راهنمایی بخوام؟؟

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔