۷ ماهه عروسی کردیم نه محبت میکنه شوهرم جدا میخوابیم باهم حرف نمیزنیم همش تو گوشیه خیلی سرده زندگیمون خیلی خسته شدم تو ۷ ماه چیکار کنم تازه عروسا شما چیکار میکنین تو نامزدی رابطمون عالی بود محبت میکرد قربون صدقه میرفت وقت میزاشت برام الان داغونه از داغونه اونور تر راه حل بدین خانما چیکار کنم
کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳
فکر کنم تنها عرضه ای که تو زندگیم داشتم همین بوده که عشق رونگه دارم وگرنه تو سلیقه وتمیزی و چیزای دیگه افتضاحم. نمیدونم محبت زیاد میکنم بهش فشار نمیارم یه سری چیزا عادته مثلا بوس قبل و بعد خواب و ... باید انجام بده میگم من شرطی ام . از همه مهمتر درگیر پیشرفت زندگی شخصی خودمم هستم اینجوری حس اویزون بودن به خودم و به اون دست نمیده
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!