2777
2789
عنوان

تازه عروسم خیلی زندگیمون سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 47 پست

برو باهاش حرف بزن ،بغلش کن 

بگو چرا از من جدا می خوابی 

بگو خیلی باهام سردی 

راحت حرفاتو بزن ،باعث میشه آرام بشی و زندگیت عوض بشه 

هیچ وقت جدا نخوابید 

شوهرم یه زمانی جدا می خوابید ،می گفت اذیت میشم هی بچه بیدار میشه ،فردا باید برم سر کار 

آنقدر سلیطه بازی در آوردم که آخر اومد پیشم خوابید 

مطمئنی بهش خیانت نمیکنه ؟؟باید بشینی باهاش صحبت کنی جدا میخابید؟چیشد ک جا خابتون جدا شد ؟باید تلاشت ...

نمیدونم خیانت میکنه یا نه 

صحبت میکنم مهم نیست براش 

بحثمون میشد جاشو جدا میکرد میرفت رو مبل میخابید هر سری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید به خودت شخصیت بدی ،آویزان نباش به جاش محبت بکن ،آرش درخواست های مختلف بکن برای خونه مثلا بیا جارو کن،بیا ظرف بشور ،بیا بریم بیرون قدم زدن،بیا بازی دو نفره،بیا زنگ بزنیم اقوام،کلا از مدها تا چیزی نخوای معمولا وسط نمیان،خلقتشون این طور هست و بایددتعدیلش کنند و باید اونها رو درک کرد ،نباید انتظار داشته باشیم مثل ما فکر کنند و رفتار کنند.پس ازش باید بخوای تا بیاد

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

سلام عزیزم منم مثل شما تازه عروسم فقط باید سیاست داشته باشی 

اگه بهت اهمیت نمیده توام محلش نزار 

اگه امکانشو داری با دوستات برو بیرون بگرد و بخند و تفریح کن نزار فکر کنه وابستشی بزار فکر کنه بدون اون خیلی بهتم خوش میگذره 

با گوشی با دوستات چت کن بخند و شاد باش 

هیچ وقت وانمود نکن که وابستشی چون مردا از زنای وابسته فرارین 

وقتی سرکاره بهش زنگ نزن مگر اینکه کار واجب داشته باشی خودشم زنگ زد اولیو برندار برای دومین بار جوابشو بده 

تو خونه لباس مرتب بپوش و همیشه تمیز باش و آرایش ملایم داشته باش 

امشب زودتر برو بخواب بعد یک ساعت بعدش برو پیشش بگو خواب بد دیدم. بخواب پیشش یا بگو میشه بیای پیشم بخوابی؟ هرکاری کرد بگو خواب خیلی بدی دیدم. بگو خواب دیدم دور ازجون برای تو اتفاق بدی افتاده. مردا عاشق اینن نگران شی. فرداش برو یه فیلم بذار وقتی اومد خونه شام رو با اون فیلم بخورید. بگو از دوستم شنیدم این فیلم عالیه‌. وسط حرفات از علاقه‌مندی‌هات بگو، بگو مثلا دوست دارم چای رو با شکلات بخورم. ببین میخره شکلات یا نه. به نطر من هر اتفاقی هم افتاده به روت نیار. چون ازشم بپرسی جواب سربالا خواهد داد. حتما هم یه سری کارهای جداگانه داشته باش که براش اتفاقات اون روز رو تعریف کنی. حرف‌های مشترک باید بزنید دیگه تا هی بیشتر شه. 

بزرگترین اشتباه جدا خوابیدنه از امروز دیگه جدا نخواب کنارش بشین میوه پوست بگیر باهاش حرف بزن محبت کن ...

خیلی ذوق داشت واسه بعد عروسی من ذوق نداشتم میرفتم شهر غریب ذوقشو کور کردم اینجور شده حس میکنم 

چجوری خرش کنم؟خر نمیشه خیلی عوض شده خیلی

اسی، شاید پشیمون شده از ازدواج،ازین لحاظ.مسیولیت 

چون خیلی از آقایون نگران این هستند که

نتونن از پس زن و زندگی بربیان 

یا

دوست داره شما پا پیش بزاری

کلا ب نظر من تو زندگی مشترک خانم باید

کمی از غرورش بگذره 

ب قول  بعضی از دوستان ک گفتند

تا صحبت نکنید ،ب جایی نمی‌رسید

باید باهم حرف بزنید 

منم رفتم شهر غریب دو سال طول کشید عادت کنم،عیب ندارع مثل من نباش با هم بیرون برید جاهای دیدنی شهر ،تفریح کنید،غذاهای مورد علاقشو بپز،در مورد اون مسایل هم چیزایی که دوست داره فراهم کن ،اونطوری که اون دوست داره باش ،خوش خنده باش ،مردا عاشق خنده و اخلاق خوب زنا هستن

خیلی ذوق داشت واسه بعد عروسی من ذوق نداشتم میرفتم شهر غریب ذوقشو کور کردم اینجور شده حس میکنم چجوری ...

مثلا اگه از یچیزی خوشت میاد بهش بگو من انقدراز  این مدل لباس خوشم میاد یا من انقدربه این خوراکیا علاقه دارم 

اینطوری بطور غیر مستقیم میفهمونی که تو از اون چیزه خوشت میاد و اونم دوست داره که برات فراهمش کنه 

ن اینکه بگی ارع من بزور یچیزیو میخوام اینطوری مردا فکر میکنن بهشون دستور میدی مردا از دستور دادن بدشون میاد 

همیشه خواستتو محترمانه از بخواد مثلا بگو میشه بریم خونه بابام اینا یا میشه بریم بیرون بگردیم حال و هوامون عوض بشه