2777
2789
عنوان

ارتعاش اسم تورو خدا بیاین 😢😢😢

830 بازدید | 101 پست

بچه ها کسی از ارتعاش اسم سر در میاره؟ 🥺 اصلا واقعیت داره اینجور چیزا؟ 

میخوام اسم پسر مو انتخاب کنم دو ماه دیگه به دنیا میاد 

ولی این ارتعاش اسم ذهنمو درگیر کرده 😢

میگن با اسم پدر مادر محاسبه میکنن و بعضی از مادرا نباید هر اسمی رو بزارن و درد سر ساز میشه و فلان میترسم 🥺 

تورو خدا راهنماییم کنید 😢🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن توروخدا ارتعاش دیگه چیه

نمیدونم والا تو اینستا چند تا پست دیدم 

میگفتن اگه اسمت فاطمه اس اسم بچتو فلان نزار خطرناکه و چمیدونم بعضی اسما به بعضیا نمیاد 

چه چیزایی از خودتون در میاریدیا بهش معتقدید

من در نیاوردم بقیه در میارن ذهن مارو هم درگیر کردن 

خدا بگم چیکارشون نکنه ذهنم درگیر شده دو ماه دیگه زایمانمه بهشون پیام دادم هر کدوم ۳ میلیون و 1 میلیون کمترین 500 تومن اینا بود واسه محاسبه ارتعاش اسم سر گردنه بود از صد تا دعا نویسم بدترن 😤😤

نمیدونم والا تو اینستا چند تا پست دیدم میگفتن اگه اسمت فاطمه اس اسم بچتو فلان نزار خطرناکه و چمیدونم ...

فکر منفی نکن 

اسم معنی دار و خوب بذار مطمئن باش بهترین حالت برات پیش میاد و همه چیز خوب و خیر میشه

الحمدلله رب العالمین ...
خوب کاری نداره تو گوگل بزن میاره ،اسم ها رو وارد کن و نتیجه رو ببین

اونارو میزنم میگه خوبه خب ولی میگن باز به گوگل اعتمادی نیست و فلان دقیق نمیگه باید طرف کار بلد باشه 😢😢😢

قدیما اسمارو قبل انتخاب امتحان میکردن ک راحت کج بشه

تو دعوا کجش کنن

با اینین؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اولین باره که می‌شنوم تا حالا نشنیده بودم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

فکر منفی نکن اسم معنی دار و خوب بذار مطمئن باش بهترین حالت برات پیش میاد و همه چیز خوب و خیر میشه

خدا کنه خدا از دهنت بشنوه من خیلی ذهنم درگیر شده همش درگیر انتخاب اسمم ولی هیچ اسمی ام به چشمم نمیاد 

اونارو میزنم میگه خوبه خب ولی میگن باز به گوگل اعتمادی نیست و فلان دقیق نمیگه باید طرف کار بلد باشه ...

دیگه انگار دچار وسواس شدی پس خدا چیکاره هست ،توکل کن بهش

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......