2777
2789
عنوان

ارتعاش اسم تورو خدا بیاین 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 101 پست
خب چه جوری باید محاسبه بشه با توجه به اسم مادر اسم فرزند انتخاب یشه؟

اونم توضیح نداد فقط تبلیغ می کرد می گفت چنین علمی وجود داره و باید به متخصصش رجوع کرد. حالا شما اگه یه دعانویس باخدا، نه از اونایی که کارای شیطانی می کنن پیدا کردین بپررسین شاید بدونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایند سرچ کن وارد سایت شو اولش نوشته نام مادر اسم خودت بزن بعد اسم بچه بعد بررسی نام رو بزن اگه گفت ...

سلام عزیزم ببخشید 

من اسمی که میخواستم رو زدم

مدتها دنبالش بودم توی طالع بینی ابجد گفته بود طالع حمل و نمیدونم دچار نقص و اینا

تو ارتعاس اسم سایتای دیگه غیر اشرافی و بد قدم

ولی سایتی که شما معرفی کردید زدم گفت مناسب نیست دقیقا همون مثالتون اومد طالع حمل و اتشی بعدش هم عدد ۱

الان یک خوبه به نظر شما

خیلی برام مهمه بازم ممنون وقتت رو گرفتم

فقط ۴ دسته هست چطور جز گروه پنج بودید

شاید چیز دیگه ای میگی تو نت ک من خوندم ۱۲ تا بود احتمالا شما کلی میگی مثلا اشرافی اشرافی عالی عادی و متضرر

یا چیزی ک من منظورمه رو نمیگی 

سلام عزیزم ببخشید من اسمی که میخواستم رو زدممدتها دنبالش بودم توی طالع بینی ابجد گفته بود طالع حمل و ...

این سابت  ابجد رو درست میاره تو بری عدد ابجدت رو خودت در بیاری همینه میگه نامناسبه ولی گروه اول خیلی خوبه مثلا بچه ی منم اسفند به دنیا بیاد ماه ۱۲ام متولد شده یه اسم انتخاب کنم جز رده ی ۱ باشه میگه نامناسبه در صورتی ۱۲ بشه میگه مناسبه ولی گروه ۱۲ جز بدشانسترین هستن،اینو منم نفهمیدم چرا میگه چون جایی هم نخوندم شما بررسی نام بزن دیگه تولد بچه نزن فقط ببین جز کدوم رده هست اگه یکه ک اسم مناسبه من خودمم اسمهایی انتخاب میکردم ک بین ۱ تا ۴ باشه

سلام عزیزم ببخشید من اسمی که میخواستم رو زدممدتها دنبالش بودم توی طالع بینی ابجد گفته بود طالع حمل و ...

من خودمم اطلاعاتم در حده نته برا همین هم اون قسمت رو درک نکردم اون سایتایی ک گفتی اگه پشتبانی دارن بهشون پیام بده یا اگه اینستا داری و کسی دیدی میگه بلدم ازشون سوال کن به حرفای من اکتفا نکن ک مدیونت بشم تنها چیزی ک من میدونم رده ی۱ خوبه و جز اشرافی عالیه و جز خوش شانس ها هستن

شاید چیز دیگه ای میگی تو نت ک من خوندم ۱۲ تا بود احتمالا شما کلی میگی مثلا اشرافی اشرافی عالی عادی و ...

نه همون اشرافی عرفانی کم درامد حادثه ساز 

البته حق باشماست دوباره اینا به صعودی منوسط نزولی تقسیم میشن

فقط لطف خدا
من تقریبا اطرافیان ک می‌شناختم امتحان کروم ۹۰ درصد پولدارا جز گروه اشرافی بودن شوهرم جز گروه ۵ بود ک ...

اره ما نباید میدونستیم ولی خوب شدفهمیدیم که بعدها فرزند شما اگر یه رور یه جا متوجه شد حداقل خوب باشه 

فقط لطف خدا

استارتر اسم پسرت وخودتونو بگو رایگان بهت بگم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏