2777
2789
عنوان

ارتعاش اسم تورو خدا بیاین 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 101 پست
متوجه نمیشم بیشتر توضیح میدی؟ یعنی چی عدد چهار این کدوم بخخشهه

ببین خودت باید بری نت مطالعه کنی منم دقیق یادم نیست ولی شماره ها یادمه ۱۲ تا گروهه ک تو اون سایت نیس ولی اسمش دیده میشه تو خونده باشی متوجه میشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی ک قرمبه میگه نام مناسبی نیست بع نقطه یه عدد گذاشته اون عدد مهمه

من متوجه نمیشم به خدا یه جوری توضیح بده متوجه بشم میخوای بیای خصوصی تو پیوی بگی؟ 

من در نیاوردم بقیه در میارن ذهن مارو هم درگیر کردن خدا بگم چیکارشون نکنه ذهنم درگیر شده دو ماه دیگه ...

چیزی به اسم ارتعاش اسم اصلا وجود نداره

حروف ابجد اسم هست

اونم اگر کسی بخواد ذکری رو بگه

ذکرهای  متداول اونم

بخدا توکل کن و یه اسم زیبا بدون وسواس فکری انتخاب کن

بسلامتی دنیا بیاد

من متوجه نمیشم به خدا یه جوری توضیح بده متوجه بشم میخوای بیای خصوصی تو پیوی بگی؟

ببین اگه مثل من وسواس نداری بی خیال شو اخه خیلیه میگم ک خودمم یادم رفته بخوای کامل بدونی باید مطالعه کنی آخرشم از اون سایت استفاده کنی

من انقد حساس شده بودم ک آخرش یه خواب دیدم ک مفهوم این بود ک خدا خودش حافظ بچه م هست 

یعنی چی متوجه نشدم بیشتر توضیح میدی؟ 🤔یعنی از خودشون در آوردن؟

من واقعا نمی دونم انقدر از اجباری بودنش حرصم گرفته بود که هندزفری گذاشته بودم فقط بین دوتا آهنگ یه جیزایی میشنیدم 

دنیا خیلی پیچیده است خیلی دور از ذهن نیست که یه حقایقی وجود داشته باشه در این مورد

ولی بدیش اینه که خیلیا سواستفاده می کنن و فقط برا این که یه پولی به جیب بزنن یه چیزایی میگن

ولی کلیتش این بود که اسم ها فرکانس دارن و با توجه به اسم مادر باید اسم فرزندان انتخاب بشه

من واقعا نمی دونم انقدر از اجباری بودنش حرصم گرفته بود که هندزفری گذاشته بودم فقط بین دوتا آهنگ یه ج ...

خب چه جوری باید محاسبه بشه با توجه به اسم مادر اسم فرزند انتخاب یشه؟ 

اره والا وقتی میشنوی نمیتونی بی تفاوت باشی کما اینکه بی تاثیر هم نیست سرخپوست ها بعد ۴۰ سالگی اسمشون ...

من تقریبا اطرافیان ک می‌شناختم امتحان کروم ۹۰ درصد پولدارا جز گروه اشرافی بودن شوهرم جز گروه ۵ بود ک گفته سن برا بالا بهتر میشه😁خودم ۸ بودم ک همیشه ضرر گروه‌های بالاتر بهم میرسه ولی ضرری برای کسی ندارم برام عجیب بود ک درست بود اجبارا اسم دخترم تا حدودی با حروف ابجد گذاشتم ولی هر چی خدا بخواد همون میشه و اسم قسمته به نظرم 

باید اینا رو کسی بهم نمی گفت و اسمی ک دوست داشتم میذاشتم