2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106336 بازدید | 4125 پست

من یه آی وی افی 3 قلوبی هستم که الان 8 سالشونه 😍😁

استرس استرس استرس عامل اکثر منفی شدن انتقال استرسه آروم باش قرآن بخون روحیه تو شاد بگیر در کنارش حواست به تغذیه ات هم باشه گرمیجات نخور، ماکارونی، سفیده تخم مرغ و سویا و انجیر، لوبیا سبز و بامیه چیزای نشاسته دار تو برنامه غذایی ات داشته باش حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دراصل جمعه چهارده روزم میشه دیگه حساب کنشنبه سوم انتقال دادم همون روز هم حساب میشه پس جمعه میشه ...

آره برو ازمایش بده 😍 بازم تو نزدیکی به اونجا من ۱ ساعتو نیم فاصله دارم منم حساب کردم به شوهرم گفتم جمعه میوفته میگه خودم میدونم میگم‌بریم میگه نه ۱ روزم صبر کن شنبه چه عجله ای یه گفتم ها چیه میترسی منفی بشم ردز قربانت برا زهر بسه ؟ میگه اتفاقا بدونیم از استرس در میاییم 😪 ولی میگه شنبه حالا بازم خودت میدونی جمعه هم بری مشخصه انشالله مثبتی مامان خانوم 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان ای وی اف برا تعیین جنسیت چقد هزینه میبره؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

من یه آی وی افی 3 قلوبی هستم که الان 8 سالشونه 😍😁استرس استرس استرس عامل اکثر منفی شدن انتقال استرس ...

ماشالله الهی خدا حفظشون  کنه چقدر ذوق کردم😍 عزیزم من روز ۱۰ ترشح قهوه ای دیدم الانم به شدت درد دارم و زیر دلمم درد میکنه طبیعیه یا نه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی جواب رو شنبه میگم حالا اگه شوهرم منو ببره آخه میگه شنبه بریم

پس همدردیم نمیدونم این مردا چشونه🤣 به خدا اینا میگن بذار جواب هرچیه بعد قربان بشنویم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماشالله الهی خدا حفظشون کنه چقدر ذوق کردم😍 عزیزم من روز ۱۰ ترشح قهوه ای دیدم الانم به شدت درد دارم ...

من ترشح نداشتم اصلا ولی درد و داشتم آره طبیعیه

من انتقال فرش بودم 6 تام فریز دارم هنوز خیلی اذیت شدم بعد تخمک گذاری هایپر نشدم و با اصرار خودم انتقال دادن برام

سلام به همه دوستاناین تایپک رو خوندم یاد خودم افتادم ... خیلی روز های وحشتناکی و پشت سر گذاشتم من تو ...

سلام به روی ماهت 😍 اول کارت یکم سخت و دردناک بود ولی اخرش به معجزه خدا شیرین شد پایان خوبی داشت انشالله زندکی خوبی در کنار هم داشته باشین برا منم دعا کن خواهر برا همه چشم منتظرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم یعنی لکه بینی رو تجربه نکردین؟درد پریودی داشتین؟

لکه بینی 10 هفته تا 11 هفته داشتم که بعدش کنترل شد و بعد سونو ان تی سرکلاژ شدم 

دردم از همون اوایل خفیف درد داشتم چون بارداری اولم بود

وای آزیتا مال منم صورتی شده 😢 بهت نگفتم رنگ ترشحم زرد شده مثل پریودی ؟ سینمم چند ساعته شروع کرده از ...

عزیزم استراحت کن و شیاف هم اگه داری سر وقت استفاده کن.انشالله که چیزی نیست و شنبه خبر مامان بودنت بهمون میدی.