سلام به همه دوستان
این تایپک رو خوندم یاد خودم افتادم ... خیلی روز های وحشتناکی و پشت سر گذاشتم من تو 39 سالگی با ذخیره 0.36 وارد پرسه شدم البته برای بچه دوم ... دکترم یکی از دکترهای بسیار خوب و ماهر و یک تاجر ( فروش تخمک ) بود. هر بار که به مطب می رفته ضمن دادن دارو دائم پیشنهاد خرید تخمک می کرد و من هر روز نامیدتر از روز قبل میشدم و با خودم زمزمه می کردم که من بچه خودم رو می خوام.. تخمک کشی کردم فقط 2 تخمک داشتم و هیچ کدوم جنین نشد ...بالاخره دکترم رو عوض کردم ..
41سالگی در عین ناامیدی باردار شدم که در 10 هفتگی قلب نازنینش ایستاد.. و بارها خودم رو شماتت کردم خاطرات رو دوره که چرا این اتفاق افتاد گریه ها و ناله ها که نکردم نماز حاحت نذر دعا و ..... سقط با دارو انجام شد و 4 ماه طول کشید تا تمام تخلیه شده و من در این 4 ماه ذره ذره آب شدن خودم رو دیدم...اما نشد که بشه ... اماااااااااااا حرف دکتر جدیدم رو هرگز فراموش نکردم و حالا برای شما با صدا بلند میگم
خانم ها تا وقتی پریود میشن باردار هم میشن و نگران ذخیره نباش تو فقط یک تخمک نیاز داری نه هزاران
این بار رفتم پیش دکتر زویا صادقی نزدیک خونه دکتری مهربان جوون و خوش برخورد و خوشبین دقیقا سال بعد همون زمان دوباره باردار شدم ...
بعد 11 هفته صد درصد گفتن کیست خالیه در صورتی که من تمام علائم بارداری رو داشتم ... دوباره سقط... اینبار خانم دکتر کاملا با دارو مخالف بودن و کورتاژ رو توصیه کردن بسیار راحت و در عرض 3 روز حالم خوب شد ... دکتر گفت سه ماه بعد تو پریودی بیا دارو بدم تو این سه ماه جلوگیری من .. گفتم خانم دکتر دیگه بی خیال من سنم بالاس باردار نمیشم ... خندید بلند گفت کی این رو گفت پاشووو برو دختر خوب بعد بیا...
سه ماه بعد زنگ برای نوبت منشی گفت خانم دکتر امتحان داره و تا ماه آینده فقط باردارها رو ویزیت می کنه ماه بعد زنگ بزن من ماه بعدش زنگ زدم و نوبت گرفتم اون موقع در آستانه 42 سالگی بودم .... ماه بعد رفتم خانم دکتر گفت جلوگیری می کنی دیگه گفتم نه شما گفتی سه ماه .. دکتر گفت باید دارو بهم بدم برای بارداری .. منم با خنده گفتم فکر می کنید من ب این آسونی باردار میشم نه نمیشم ... دکتر کارش رو تمام کرد و من با دارو بیرون اومدم و سر دوره پریودم من همون ماه در کمال ناباوری باردار شدم نمی دونستم خوشحال باشم یا ناراحت ... با آزمایش رفتم دکتر و دکتر تا من رو دید گفت باید داروها رو کامل استفاده کنی و اگر باردار نشدی تمدید کنی گفتم من باردارم...
حالا فقط می خوام نتیجه رو بگم :
دوستان عزیز من سن فاکتور مهمه هست برای کیفیت تخمک اما با رعایت رژیم غذایی و استفاده مکمل بسیار می تونید اثر بزارید رو کیفیت.(من تمام یکسال رو سیر و پیاز وارد برنامه غذایی کردم و هرگز آب رو از ظرف پلاستیکی نخوردم و خیلی موارد دیگه)
ذخیره مهمه هست اما من در این سایت کسی رو دیدم و خاطراتش رو خوندم که ذخیره تخمکش فقط 0.01 بود .... پس شما فقط یک تخمک لازم دارید نه هزار تا
و از همه مهمتر مهمتر مهمتر بی خیالی و فکر نکردن به این موضوع هست ارتباط عمیقی بین باداری و ذهن هست ... هر چقدر آرامش بیشتر داشته باشید بارداری زودتر به نتیجه میرسه باور کنید
من سال 1401 در سن 43 سالگی با ذخیره ای که تازه در سن 39 سالگی بهم گفته بودن 0.36 بودن صاحب ی دختر زیبا شدم ...
امیدوارم یک روز دامن همتون سبز بشه... موفق باشید