2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106499 بازدید | 4125 پست
ترشح قهوه ای همراه درد زیاد 😔

عزیزممممم نتیجه هر چیزی شد بازم امیدتو از دست نده ما خیلی فرصت داریم هنوز ...اما برا تو هنوز چیزی مشخص نیست که صبر داشته باش ممکنه لک لانه گزینی باشه

باااشه بابا تو خوبی
عزیزممممم نتیجه هر چیزی شد بازم امیدتو از دست نده ما خیلی فرصت داریم هنوز ...اما برا تو هنوز چیزی مش ...

توکل کردم به خودش خدایا هر چی مصلحته همون بشه دلم آرومه خودمو برای هردو حالت آماده کردم 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم روز ده انتقال هستم ولی خیلی درد پریودی داشتم الان دیدم ترشح قهوه ای اومده ازم😪 انشالله خد ...

نگران نباشم عزیزم، بسپار به خدا انشالله هر چی خیر و صلاح باشه برات پیش بیاد به امید خدا سال دیگه نی نی تو بغلت باشه. ممنون عزیز دلم

توکل کردم به خودش خدایا هر چی مصلحته همون بشه دلم آرومه خودمو برای هردو حالت آماده کردم

افرین حالا تو که سنت خیلی کمه هنوز خیلی فرصت داری ماها یکم استرسمون بیشتره به خاطر سن و سالمون ولی انشالله این فقط لک لانه گزینی بوده و فردا قطع میشه خبر مامان شدنتو به زودی میدی

باااشه بابا تو خوبی
افرین حالا تو که سنت خیلی کمه هنوز خیلی فرصت داری ماها یکم استرسمون بیشتره به خاطر سن و سالمون ولی ا ...

الهی آمین انشالله با دعای خیر شما😘 انشالله همه چشم انتظار ها مامان بشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام صبح زیباتون بخیر مامانهای صبور 

انشاالله که خوب هستین

خانمهایی که لک دیدین نگران نباشین 

انشاالله لک لانه گزینی هست 

غزال جان ناراحت شدم منفی شدی حتما همین راه رو ادامه بده که به جواب برسی 

جیگرجان وآزیتا جان من هم قبلاً روز ده تا دوازده لکه بینی داشتم که مثبت شدم .برای همین الان زیاد مطمئن نیستم که گرفته باشه

اکثر مواقع لکه بینی خوب هست 

حالا میگید چرا اینقدر دیر .چون بعضی جنینها دیر لانه گزینی میکنن.فقط بیشتر مراقب باشیدوبسپرید به خدا .

توکل بر خدا

خانمهایی که تازه در این راه پرفراز و نشیب قدم گذاشتید،محکم واستوار باشید.وبه آینده ای روشن فکر کنید هیچ وقت نام امید نشید .انشاالله به زودی همه مامان می‌شید وطئم شیرین مادر شدن رو میچشید.

برای من هم دعا کنید 

جیگر جان گفتم که من هم سر بارداری قبلی بین روزهای ده تا دوازده لکه بینی داشتم ومثبت شدم

اما این دفعه لکه بینی ندارم ومطمئن نیستم که گرفته باشه

البته امیدوار هستم وسپردم به خدا هرچی مصلحت باشه همون میشه

جیگر جان گفتم که من هم سر بارداری قبلی بین روزهای ده تا دوازده لکه بینی داشتم ومثبت شدماما این دفعه ...

خدا از دهنت بشنوه یلدا جون دیشب قبل و بعد دیدن اون ترشح انقدر دلم درد کرد سابقه نداشت خیلی معدم درد کرده ها ولی کلا فرق داشت بیخودی انگار میکشیدن مرتبط بود با درد شکمی انشالله به حق پنج تن اینسری بدون آلارم مامان بشی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام به همه دوستان

این تایپک رو خوندم یاد خودم افتادم ... خیلی روز های وحشتناکی و پشت سر گذاشتم من تو 39 سالگی با ذخیره 0.36 وارد پرسه شدم البته برای بچه دوم ... دکترم یکی از دکترهای بسیار خوب و ماهر و یک تاجر ( فروش تخمک ) بود. هر بار که به مطب می رفته ضمن دادن دارو دائم پیشنهاد خرید تخمک می کرد و من هر روز نامیدتر از روز قبل میشدم و با خودم زمزمه می کردم که من بچه خودم رو می خوام.. تخمک کشی کردم فقط 2 تخمک داشتم و هیچ کدوم جنین نشد ...بالاخره دکترم رو عوض کردم  ..

41سالگی در عین ناامیدی باردار شدم که در 10 هفتگی قلب نازنینش ایستاد.. و بارها خودم رو شماتت کردم خاطرات رو دوره که چرا این اتفاق افتاد گریه ها و ناله ها که نکردم نماز حاحت نذر دعا و ..... سقط با دارو انجام شد و 4 ماه طول کشید تا تمام تخلیه شده و من در این 4 ماه ذره ذره آب شدن خودم رو دیدم...اما نشد که بشه ... اماااااااااااا حرف دکتر جدیدم رو هرگز فراموش نکردم و حالا برای شما با صدا بلند میگم       

خانم ها تا وقتی پریود میشن باردار هم میشن و نگران ذخیره نباش تو فقط یک تخمک نیاز داری نه هزاران

این بار رفتم پیش دکتر زویا صادقی نزدیک خونه دکتری مهربان جوون و خوش برخورد و خوشبین دقیقا سال بعد همون زمان دوباره باردار شدم ...

بعد 11 هفته صد درصد گفتن کیست خالیه در صورتی که من تمام علائم بارداری رو داشتم ... دوباره سقط... اینبار خانم دکتر کاملا با دارو مخالف بودن و کورتاژ رو توصیه کردن بسیار راحت و در عرض 3 روز حالم خوب شد ... دکتر گفت سه ماه بعد تو پریودی بیا دارو بدم تو این سه ماه جلوگیری من .. گفتم خانم دکتر دیگه بی خیال من سنم بالاس باردار نمیشم ... خندید بلند گفت کی این رو گفت پاشووو برو دختر خوب بعد بیا...

سه ماه بعد زنگ برای نوبت منشی گفت خانم دکتر امتحان داره و تا ماه آینده فقط باردارها رو ویزیت می کنه ماه بعد زنگ بزن من ماه بعدش زنگ زدم و نوبت گرفتم اون موقع در آستانه 42 سالگی بودم .... ماه بعد رفتم خانم دکتر گفت جلوگیری می کنی دیگه گفتم نه شما گفتی سه ماه .. دکتر گفت باید دارو بهم بدم برای بارداری .. منم با خنده گفتم فکر می کنید من ب این آسونی باردار میشم نه نمیشم ... دکتر کارش رو تمام کرد و من با دارو بیرون اومدم و سر دوره پریودم من همون ماه در کمال ناباوری باردار شدم نمی دونستم خوشحال باشم یا ناراحت ... با آزمایش رفتم دکتر و دکتر تا من رو دید گفت باید داروها رو کامل استفاده کنی و اگر باردار نشدی تمدید کنی گفتم من باردارم...

حالا فقط می خوام نتیجه رو بگم : 

دوستان عزیز من سن فاکتور مهمه هست برای کیفیت تخمک اما با رعایت رژیم غذایی و استفاده مکمل بسیار می تونید اثر بزارید رو کیفیت.(من تمام یکسال رو سیر و پیاز وارد برنامه غذایی کردم و هرگز آب رو از ظرف پلاستیکی نخوردم و خیلی موارد دیگه)

ذخیره مهمه  هست اما من در این سایت کسی رو دیدم و خاطراتش رو خوندم که ذخیره تخمکش فقط 0.01 بود .... پس شما فقط یک تخمک لازم دارید نه هزار تا

و از همه مهمتر مهمتر مهمتر بی خیالی و فکر نکردن به این موضوع هست ارتباط عمیقی بین باداری و ذهن هست ... هر چقدر آرامش بیشتر داشته باشید بارداری زودتر به نتیجه میرسه باور کنید 

من سال 1401 در سن 43 سالگی با ذخیره ای که تازه در سن 39 سالگی بهم گفته بودن 0.36 بودن صاحب ی دختر زیبا شدم ... 

امیدوارم یک روز دامن همتون سبز بشه... موفق باشید

سلام به همه دوستاناین تایپک رو خوندم یاد خودم افتادم ... خیلی روز های وحشتناکی و پشت سر گذاشتم من تو ...

چه داستان پر ماجرایی که ختم به خیر شد. ممنون اینجا به استراک گذاشتی، خیلی خوب بود. خوشحالم برای خودت و دختر زیبات 🥰

خدا از دهنت بشنوه یلدا جون دیشب قبل و بعد دیدن اون ترشح انقدر دلم درد کرد سابقه نداشت خیلی معدم درد ...

میگم جیگرجان من الان زنگ زدم به کلینیک شهرخودمون

پرسیدم جمعه هم آزمایش میگیرین

گفت چون ما خودمون هم آی وی افی داریم بیست وچهارساعته وشبانه روز آزمایشگاه باز هست

به نظرت جمعه آزمایش بدم؟