2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106798 بازدید | 4125 پست
سلام عزیزم منفی شدم 😔خیلی خوشحال شدم مثبت شدی انشالله به سلامتی زایمان کنی😍

ممنونم عزیزم 

ناراحت نباش انشالله دفعه بعدی مثبت میشی می‌دونم خیلی خیلی سخت هست ولی فقط خودتو نباز و ادامه بده خدا خیلی بزرگه عزیزم مطمئنم تو ام مادر میشی برات دعا میکنم اگه لایق باشم 

شما واسه کی وقت انتقال داری ؟ فکر کنم این چکد ردز قرار بود بری تا وقت نهایی رو بگه ؟ تو دیگه راحتی ا ...

سلام عزیزم خوبین

اره اتفاقا الان تو راه هستم داریم از تهران برمیگردیم

گفت روز سه شنبه ۲۰ خرداد انتقال هست

میشه روز ۱۹ سیکلم

از پنجشنبه هم پروژسترون و انوکسارین قراره بزنم 

و اشتباه نکنم قرص پروژسترون هم داد

و سه تا استرادیولمم کرد چهار تا

دیگه ببینیم چی پیش میاد😅

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عزیزم قبل انتقال با روغن سیاه دونه چرپ میکردم شکممو و خوب ماساژ میدادم تخمدان هام که میگن خو ...

خداروشکر ❤️🌹رو دستمال لک دیدی یا رو لباست؟؟؟ببخشید زیاد سوال میپرسم درکم کن 😁بی بی چکت سریع هاله انداخت یا بعد چند دقیقه؟؟

سلام عزیزم خوبیناره اتفاقا الان تو راه هستم داریم از تهران برمیگردیمگفت روز سه شنبه ۲۰ خرداد انتقال ...

سلام خسته نباشین رسیدن بخیر😍 خب خدارو شکر پس کم موندی عزیزم با عشق شروع کن😍 انشالله خدا مادر شدنتو از همین حالا امضاء کرده 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه حالت هایی داشتی؟؟؟

من عزیزم خیلی اعلائم داشتم ولی هر کسی فرق می‌کنه توجه به اینا نکن تا استرس گرفتی فقط دعا بخون آروم میشی من سوره یاسین با دعا توسل با سوره نادعلی می‌خوندم حالم بهتر میشد

خداروشکر ❤️🌹رو دستمال لک دیدی یا رو لباست؟؟؟ببخشید زیاد سوال میپرسم درکم کن 😁بی بی چکت سریع هاله ا ...

من عزیزم رو لباسم لکه دیدم اونم خیلی کم 

بی بی چک چند دقیقه طول کشید تا هاله انداخت 

انشالله توام مثبتی از الان فقط مثبت فکر کن من خودم همش میگفتم خدایا شکرت من مادر شدم ولی باز یکم استرس داشتم 

وای بدبخت شدم امروز روز ۱۰ هستم رنگ ترشحم زرد شده مثل قبل پریودی 😔 درداشم هست اخه درد عادت میادو می ...

عزیزم نگران نباش. منم مثل توام امروز که روز ۹ انتقالمه از چند روز پیش این حالت دارم با حجم زیاد صبحا.

سلام عزیزم خوبیناره اتفاقا الان تو راه هستم داریم از تهران برمیگردیمگفت روز سه شنبه ۲۰ خرداد انتقال ...

از الان عزیزم اگه هنوز انتقال ندادی حتما شکمت چرپ کن با روغن سیاهدونه و خوب ماساژ بده تخمدونات و از الان لوبیا سبز بخور خیلی عالی هست و امیدت بخدا انشالله که مثبت میشی عزیزم و خبر خوب به ما بده و برای منم دعا کن عزیزم نی نیم سالم به دنیا بیاد و بغل بگیرم

من عزیزم رو لباسم لکه دیدم اونم خیلی کم بی بی چک چند دقیقه طول کشید تا هاله انداخت انشالله توام مثبت ...

مرسی از حس خوبی که بهم دادی برات دعا میکنم نییتو سالم وبا عشق بغل کنی عزیزم😘😍

من عزیزم رو لباسم لکه دیدم اونم خیلی کم بی بی چک چند دقیقه طول کشید تا هاله انداخت انشالله توام مثبت ...

منم یه روز امیدوار میشم میگم دیگه مامان شدم یه روز ناامید میشم🤭😐