2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106441 بازدید | 4125 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شماره تلفن بهمون دادن که هر وقت کار داشتیم زنگ بزنیم به نظرت الان زنگ میزنم حالا اگه جواب دادن بب ...

بنظرم فردا بزنی بهتره ولی اصلا نترس به نیت خیر بگیر همه چی حله انشالله

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانوما ، امیدوارم حال همگی تون خوب باشه❤️. استش من به امید خدا امسال قراره برای آی وی اف اقدام کنم. یه دختر ده ساله دارم چون یکبار بارداری خارج رحمی داشتم لوله هام هر دو هیدروسالپنکس شدند و مجبورم قبل از انتقال لوله ها رو ببندم. میخواستم ببینم شما چه مراکزی رفتین ؟ من یکبار مام ویزیت شدم ولی راستش حس خوبی از اونجا نگرفتم و همینطور از پزشک. ممنون میشم راهنمایی کنید

چه قدر شما ها مهربونین انشالله خدا واسه همتون بسازه💗💗💗

استرس بدترين چيز 

استرس بدن رو ميبره تو فاز دفاعى و لانه گزينى رو دفع ميكنه 

پس ريلكس باش ،سوره حجرات رو بخون 

صدقه بزرگ بده 

داروهاتو اصلا كم و زياد نكن 

و توكل بر خدا 

و آرامش ❤️

واای من که گریم گرفته الان که رفتم سرویس (عذرخواهم)با دستمال که چک کردم رنگ ترشحم کلا عوض شده.

وای آزیتا مال منم صورتی شده 😢 بهت نگفتم رنگ ترشحم زرد شده مثل پریودی ؟ سینمم چند ساعته شروع کرده از بغل درد گرفتن یه لحظهه انگار توی تخمدان سمت چپم دست انداختن چرخوندن زد به پام رفتم دیدم ترشحم صورتی گلبهی شده میگم نکنه عادتشم😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس بدترين چيز استرس بدن رو ميبره تو فاز دفاعى و لانه گزينى رو دفع ميكنه پس ريلكس باش ،سوره حجرات ...

عزیزم من‌ترشحم یکم گلبهی صورتی شده چند دیقه قبلش زرد زرد بود بعد با درد زیاد بعد رفتم دیدم اون رنگی شده نمیدونم نشونه لانه گزینیه یا پریود آخه انقدر دیر لانه گزینی 😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانوما ، امیدوارم حال همگی تون خوب باشه❤️. استش من به امید خدا امسال قراره برای آی وی اف اقدام ...

سلام عزیزم خوش اومدی خدا دخترتو حفظ کنه 😍 من اطلاع ندارم شاید بازم دوستان بدونن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم منم مطمئنم بارداری خیالت راحت اصلا به لکه بینی توجه نکن داروهاتو ادامه بده اتفاقی که قراره ...

منکه خیلی درد داشتم زیر دلمم درد میکرد رفتم دوباره چک کردم دیدم ترشح قهوه ای قشنگ اومد مثل پریودی میدونم تا صبح میشم خیلی درد دارم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه قدر شما ها مهربونین انشالله خدا واسه همتون بسازه💗💗💗

آزیتا الان قشنگ قهوه ای شدا مال منم با دردزیاد : دل درد : تخمدان و رحم درد و کمر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوش اومدی خدا دخترتو حفظ کنه 😍 من اطلاع ندارم شاید بازم دوستان بدونن

ممنونم عزیزم، شما هم آی وی اف انجام دادین دیگه درسته؟ انشالله به سلامتی نی نی تون رو بغل بگیرین 🥰 شما خودتون کجا آی وی اف کردین؟

ممنونم عزیزم، شما هم آی وی اف انجام دادین دیگه درسته؟ انشالله به سلامتی نی نی تون رو بغل بگیرین 🥰 ش ...

بله عزیزم روز ده انتقال هستم ولی خیلی درد پریودی داشتم الان دیدم ترشح قهوه ای اومده ازم😪 انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم ، انشالله به زودی مامان بشی ، من تو اردبیل مرکز خصوصی آراد

1
5
10
15
20
25
30
35
40