2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106798 بازدید | 4125 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای من که گریم گرفته الان که رفتم سرویس (عذرخواهم)با دستمال که چک کردم رنگ ترشحم کلا عوض شده.

چی شده چه رنگی ؟ میگن خوبه که لک لانه گزینیه فقط سر خود دارو هاتو قطع نکن تو ادامه بده خیلیا اینطور بودن حتی پریود شدن ولی دکتر گفته دارو رو ادامه بده و برو آزمایش که مثبت بودن

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تقریبا رنگ مربع بزرگه.یعنی دارم پریود میشم 😭😭

نترس به دکترتم بگو شاید شیافو ببشتر کنن نترس اگر زود قطع بشه یا حتی ۳ روز ادامه داشته باشه بازم واسه لانه گزینیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستای عزیزم مرسی واسه دعاهای خوبتون

ایشالا همگی شنبه با خبرای خوب بیاین 

به منم انرژی مثبت بدین

دوستای عزیزم من یه سوال دارم

امروز که داروهارو‌گرفتم hcg ها گفتن یخچالیه

ولی پروژسترون و انوکسارین و شیاف روش نوشته خارج یخچال دمای پایین ۲۵

یکم نگرانم بیرون خراب نشن

شما چطور نگهداری کردین؟

و یه سوال دیگه اینکه آمپولارو چه تایمی میزدین ؟

بچه ها خیلی سوال دارم🤦‍♀️😅

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای عزیزم مرسی واسه دعاهای خوبتونایشالا همگی شنبه با خبرای خوب بیاین به منم انرژی مثبت بدیندوستای ...

اره اون‌یخچالیه نگران نباش یکم بیرون باشه چیزی نمیکنه زوددبذار یخچال اونارم همونطوری تو خونه بذار درمورد تایم دارو ها هر وقت که زدی فردا همون موقع بزن بازم چیزی موند بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی مهربون یکم دلم آروم شد انشالله خدا دو تا نی نی تپل گذاشته باشه تو دلت.

فدایت من انقدر تو گوشی خوندم میدونم خیلیا دیدن و مثبت شدن مخصوصا تو روز نهم اصلا نترس اتفاقا یه نشونست من واسه تو کلا از اول دلم روشن بود انگار بهم میگن مثبت میشی تو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واای من که گریم گرفته الان که رفتم سرویس (عذرخواهم)با دستمال که چک کردم رنگ ترشحم کلا عوض شده.

عزیزم اصلا نترس استرس نداشته باش لکه بینی تو دوران بارداری طبیعیه طرف چندماهه بارداره اما خونریزی داره بسلامتیم زایمان میکنه داروهاتو قطع نکن ادامه بده وآرامشتو‌حفظ کن 

عه وا چه ربطی داره سرخود تصنیم میگیری اتفاقا خوبه جلوگیری از سقط هستش

یه شماره تلفن بهمون دادن که هر وقت کار داشتیم زنگ بزنیم به نظرت الان زنگ میزنم حالا اگه جواب دادن ببینم چی میگه توکل بر خدا

مرسی مهربون یکم دلم آروم شد انشالله خدا دو تا نی نی تپل گذاشته باشه تو دلت.

آره عزیزم منم مطمئنم بارداری خیالت راحت اصلا به لکه بینی توجه نکن داروهاتو ادامه بده اتفاقی که قراره بیوفته میوفته پس دلیلی برای نگرانی نیست دستتو بزار رو شکمت آیه الکرسی بخون آروم شی