2777
2789
عنوان

کی بیداره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 225 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها روز و شبتون بخیر

در پناه خدا 😇🙋🙋🙋

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
چجوری شروع کنم ازاول

از مشكل بزرگتر شروع كن ب كوچيك قرار نيست همه ي مشكلاش باهم از بين بره ببين كدوم مشكلش بدتره اون و بزار تو الويت و تمام تلاشتو كن درستش كني مثلا از معتادي شرو كن ولي جا نزن همه راه ها رو برو 

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
چجوری شروع کنم ازاول

باید اول دلایل شو پیدا کنی ببینی چرا اینجوری شده، مشکل چی بوده ، دلیل شخصی بوده یا به شما هم مربوط میشه، اگه نقص از شما باشه باید بر طرف شه ، 

ببين هر ادمي ي نقطه ي اوج واسه عصبانيتش داره سعي كن ب اون نقطه نرسونيش ي مرد عصبي ميشه بددهني ميكنه يكي دست بزن بكي وسايل ميشكونه يكي سكوت يكي قهر و غيره .ب نظرم از ترك اعتيادش شروع كن اونم كم كم نه ي روزه اول با أرومي صحبت كردن از مضراتش گفتن از اينكه ممكنه تو رو بخاطر مواد از دست بده و زندگيتون نابود شه بعدش ببر پيش مشاوره همزمان با مشاوره ميتوني ببري كمپ ترك اعتياد خودتم اين دوران خيلي دركش كن و باهاش راه بيا

بكي از دلائل اعتياد بيكاريه اصلي ترين دليلش همينه عزيزم مطمعن باش وقتي ادم بيكاره يكي ب گناه فك ميكنه يكي ذهنش منحرف ميشه يكي ميخواد با مواد دردشو فراموش كنه و مشغول شه .همسرت چي خونده؟يني هميشه بيكار بود ؟؟؟