2777
2789
عنوان

کی بیداره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 225 پست
اعتیاد داره،بیکارم ک هست،خرجی هم،نمیده طلاهام ودوربینمو برده ازکشوم فروخته،دیشب اومد خونمون ک کتک کا ...

واييي😕😕از همه بدتر كار مامانت چرا زدش؟باعث ميشه حرمت و احترام بينشون از بين بره😬😬😏

معلومه وضع اعتيادش حاده ك حتي ب طلاي توام رحم نميكنه☹️

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همگی موفق باشین

موفق باشید

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
عادت نکنی خوبه من عادت کردم هروز میکشم

میدونستی ضررش چند صد برابر سیگاره.. خیلی بده برا ریه عزیزم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من میدونم از زلزله میترسی .. الکی مثلا😂😂😂

خخخ😂از زلزله نه چون جنوبم ولي اين تايپك خيلي خيلي منو ترسوند 

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
خخخ😂از زلزله نه چون جنوبم ولي اين تايپك خيلي خيلي منو ترسوند 

چراا.. چیزی نگفتن ک اولش یکم جو زلزله بود.. تاپیکا زلزله رو ندیدی پس چ جویه😂 داغوون میکنه ادمو😂😂😂