2777
2789
عنوان

ما لر ها رسم عروسی شلوغ داریم

6080 بازدید | 239 پست

مخصوصا تو شهر ما 

مثلا دوستم ماه قبلی عروسی کرد۳۰۰۰ دعوتی داشت 

اون یکی دوستم ۲۵۰۰ نفر

پسر خالم۲۴۰۰ نفر

اکسم بهم خیانت کرد و زد زیر قول و قرار و قسم هاش ۳۰۰۰ تا دعوتی داشت 

همیشه گله میکردم خدایا تو دیدی چقدر زجرم داد 

چقد اذیتم کرد. اون رو من اسم گذاشت و ول کرد اخرشم عروسیش به بهترین نحو اجرا شد 

من بندت نبودم؟ گناه نداشتم؟ دیدم و غصه خوردم

گذشت 

حالا که نامزد کردم نامزدم میگه ما ۷۰۰ نفریم 

وسواس فکری دارم همش غصه میخورم ناخنامو میجوم 

میگم چرا هر چی من خواسته و ارزو دارم نمیشه 

اخه مگه من چی خواستم 

لباس پوشیدنم هم اختیارم با خودم نیست 

اینم از مجلسم 

اینم باید حسرت بخورم!!! 

درد من یکی دو تا نیستاااا 

شاید بعضی کاربرا منو بشناسن با اون سختیهای بچه گیم و حرفای پشت سرم و اخرشم که اکسم بعد سه سال ابرومو برد

خب منم دوست داشتم بعد این همه سختی  با یه مراسم شلوغ  بهترین روزم و بسازم و سختیهام و فراموش کنم 

خوشحال باشم و این مراسم بشه مرحم دلم 

ولی شده غصه جونم 

دلم نمیخواد عروسی بگیرم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

الان دلیل غصه خوردنت مراسم شلوغ؟ واقعااااا غصه میخوری چون مراسمت شلوغ نیستتت؟؟؟ یا مت اشتباه فهمیدم؟

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیکاری بابا.شلوغ باشه که چی مثلا.هرکی کادو خوب میده اونا رو دعوت کنید😅😂🤣

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

ما لر نیستیم بختیاری هستیم مراسم شلوغ که عروسی عموم بود تاهفت پشت دعوت کرده بود ۸۰۰ نفرشدن کیا رو دعوت میکنین ک میشه ۳۰۰۰ تا شهر خالی میشه که

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

الان دلیل غصه خوردنت مراسم شلوغ؟ واقعااااا غصه میخوری چون مراسمت شلوغ نیستتت؟؟؟ یا مت اشتباه فهمیدم؟

دقیقا همینطوره که چی؟ 

بعد این همع چالش تو زندگیم دلم میخواست یه شب مثل دوستام بدرخشم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

فقط هزینه این همه ادم را چه طور میدید؟

با وام ازدواج و پس انداز 

قرار داد با تالار شهر میبندیم بعد عروسی که پول انداختن تالار سهم خودشو برمیداره

ما لر نیستیم بختیاری هستیم مراسم شلوغ که عروسی عموم بود تاهفت پشت دعوت کرده بود ۸۰۰ نفرشدن کیا رو دع ...

نامزدی خواهرم که فقط درجه یک ها رو دعوت کردیم ۵۰۰ نفر شدن!  ما لرستان هستیم 

دقیقا همینطوره که چی؟ بعد این همع چالش تو زندگیم دلم میخواست یه شب مثل دوستام بدرخشم

الان که عروسی شلوغ خیلی خیلی ببخشید خز شده و چیپ دوست دا ی بدرخشی؟ فکر کردب اونا عمه وخاله و شمسی وقمر وعوت کردن ورخشیدن

نه جانم اگ دوست داری بدرخشی جا تعداد مهمونا رو کیفیت عروسیت تمرکز گن لباس عالی شام خوب ارایشگاه خفن و...

اونوقت میبینی چشم همشون درمیاد یانه

دوستم عروسی گرفته بشدتتت کم جمعیت ۷۰۰ نفر بودن

اونم همش غصه میخوره میگه چیم از فلانی کمتر بود 

با اینکه هم خودش و هم شوهرش تحصیلکرده ان 

خوب چه کاری الان از دست ما براتون بر میاد

درد و دل بود