2777
2789
عنوان

ما لر ها رسم عروسی شلوغ داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6079 بازدید | 239 پست
نمیدونم شما چند سالته ولی یک نگاه به تاپیکات انداختم خیلی دغدغه هات بچه گانه است ‌. ‌امیدوارم همسرت ...

بچگانه نیست وسواس فکریه 

بقول نامزدم از کاه کوه بسازی هستم 

ولی این موضوع فرق داشت من ارزوها داشتم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

روز عروسیای شما نون دزدا تو روغنه شهرررر خااالی خانهههه خالی..

😂😂😂 شاید باورت نشه خیلی ها خونه هامون دزدگیر داره 

حیف نمیتونم اسم شهرمونو بگم 

وگرنه اسم تالارها رو میگفتم بری اینستا مراسمارو ببینی چقد شلوغه

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقد عجیب دوست دارم یبار ازین عروسی ۲۰۰۰ نفریا برم ببینم چه خبره 😨خوش میگذره نه؟ما کل فامیلامون ...

خیلی خوبه 

اقایون یه دسته بزرگ دارن فیلمبردار با هلی شات فیلمبرداری میکنه خیلی خوبه 

همیشه ارزوی مراسم شلوغو داشتم نشد که بشه 

اسی اسی تو گیر جمعیت نیستی عزیزم،امیدوارم هنوز دلت پیش اکست نباشه ،یا چه. میدونم بدون عشق و دوست داش ...

دلم پیشش نیست فقط حسرت میخورم 

چرا حالا که نرسیدم نتونستم  مثل بقیه همشهریام مراسم شلوغ بگیرم

دوستمون فکر کرده مردم گشنه برمیگردونیم 😁هنوز با لره نگشته بدونه لر روزش بی گوشت شب نمیشه به قول باب ...

تالار شهر ما طرف غذای یه بار مصرف میاره 

کارکنانش  شوخی شوخی بهمون غذای اضافه میدن😂

اولن شما لر نیستی دوما من با اون کاربر بودم شما رو پیام من الان زدید سوما با جمله اخرتون ثابت تر شد ...

حرف دهنت بفهم میگم لر هستم هستم لر بودن یا هر نژاد بودنی برا من اونقدر مهم نیست ک بخوام دروغ بگم مهم برای من انسانیت هست و بس

اسی کادو خوب میدن حالا که خرجش دربیاد مثلا عرفش چقدره؟

اره خدایی 

میلیونی کادو میدن 

مگه خیلی کم پیش بیاد ۵۰۰ هدیه بدن

حرف دهنت بفهم میگم لر هستم هستم لر بودن یا هر نژاد بودنی برا من اونقدر مهم نیست ک بخوام دروغ بگم مهم ...

گلم دعوا نکنید 😘

استاتر تاپیک و قفل کن لطفا تا نی نی یار و تگ نکردم هر توهینی دلشون میخواد میکنن

سیچه؟ چی گوتن 

دلم پیشش نیست فقط حسرت میخورم چرا حالا که نرسیدم نتونستم مثل بقیه همشهریام مراسم شلوغ بگیرم

عزیزم رسم شهرتونو خودت بهتر میدونی ولی نمیدونم چی بگم که دلت قرصشه که مهم تر ازجمعیت مهمونی هم هست،هم زبونات چند تاشون خیلی بیتربیتن و بی شهصیت تاپیکو بد کردندحسابی ،کاری با این احمقا ندارم ولی لطفا یکم ازجوعروسی دور شو اگر خودش خوبه پسره 

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

عزیزم رسم شهرتونو خودت بهتر میدونی ولی نمیدونم چی بگم که دلت قرصشه که مهم تر ازجمعیت مهمونی هم هست،ه ...

فدای تو

خب دگ دل خودته بهش بگو-خودمم لرم ولی یکی از شرایطعروسی گرفتن اینه بیشتر از۱۰۰نفر نباشیم-

خوشبحالت 

ما مثل هم نیستیم برای ما نهایت ۴۰۰ بشه میگیم چه خبره اینقدر آدم 😐

رسمه خواهر نشد که بشه