2777
2789
عنوان

ما لر ها رسم عروسی شلوغ داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6080 بازدید | 239 پست
خیییلی دلم میخواد عروسی لر ها برم حس میکنم عروسی هاشون خیلی قشنگه:)

اره 

مثلا رفیقای داماد میان میترکونن یه دسته بزرگ تشکیل میدن و میرقصن 

شوهر من حتی رفیق زیادیم نداره

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدی خواهرم که فقط درجه یک ها رو دعوت کردیم ۵۰۰ نفر شدن! ما لرستان هستیم

ما نامزدی هامون شاید ۱۰۰نفر نشن نه نمیشن

جااین ک کلی ادم وعوت کنی یه شام سطح پایین بدی پذیرایی درجه چند کنی وکلی هزینه

همون هرینه رو با تعداد مهمون های کمتر ولی عروسی خفن بگیر ببین چقدر عروسیت می افته سر زبونا همه میگن وای رفتیم چقدر عروسیش خوب بود این چیزا عادی شده تو شهرتون فکر میکنم بااین تعداد مهمون ها عروسی شون اصلا خوب نبوده فقط تونستن پول شام مهمون هارو بدن که شما فرق داشته باش عروسی سطح بالا بگیر

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

خیییلی دلم میخواد عروسی لر ها برم حس میکنم عروسی هاشون خیلی قشنگه:)

ن بابا من ک بشدتتت متنفرمممممم کلا تو کل عمرم ۶ تاعروسی فامیلامون رفتم ساز ودست مال بازی لباس محلی  واینا من ک خوشم نمیاد خیلی چیپ بنطرم 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بنظرمن عروسی شلوغ خز و چیپه. هیچ معنی نداره برام اینکه ادم کسانیو به عروسیش دعوت کنه که صرفا فامیلن یا ناراحت میشن یا اصلا ارتباط خاصی ندارن حتی ممکنه چشم دیدن همو نداشته باشن

من اگه باشم فقط خودمو شوهرم و یه چند نفر از کسانیکه بهمون حس خوب میدنو دعوت میکنیم یه لباس عروسی که به سلیقه خودم باشه و بس.کیف دنیارو میکنم اینجوری راحتم

ضمنا خودمم لرم

ن بابا من ک بشدتتت متنفرمممممم کلا تو کل عمرم ۶ تاعروسی فامیلامون رفتم ساز ودست مال بازی لباس محلی ...

اصالتم چیپ نیست خانم عزیز 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

میخوای جمعیت اضافه بشه منم دعوت کن میام به فک و فامیل و دوست اشنا هم میگم با ی اتوبوس پر ادم میام عر ...

لری😂؟ من پسر رقاص لری  میخوام

من عروسی ای میگیرم که فقط عمو ها دایی ها خاله ها و همه ها باشن با بجه هاشون و یه سری رفیقای صمیمیمون 

مثلا نمیام فامیلای مامان بابام و دعوت کنم 

مثلا هیج وقت دختردایی بابام که سالی یبار نمیبینمش رو دعوت نمی کنم فقط فامیلای خودم 

بنظرمن عروسی شلوغ خز و چیپه. هیچ معنی نداره برام اینکه ادم کسانیو به عروسیش دعوت کنه که صرفا فامیلن ...

من خودمم بختیاری ام میدونم چی میگه اابته ما دیگه حداکثر جمعیتون ۷۰۰ نفر به هزار نرسیدیم هنوز

بهش گفتم خیلی خز وچیپ تعداد مهمون بالاااا الان عروسی میگیرن ورحد ۱۰۰نفر ۲۰۰نفر اون هزینه رو صرف کیفیت عروسی میکنن

شام خوب سالن خوب لباس عروس شیک ارایشگاه پذیرایی درجه یک اونوقت ببین عروسیت چقدر تو شهر بهتر همه میشه

چه رسمای عجیبی

عروسی من کلا ۳۰۰ نفر بود 

همه میگفتن چقدر باکلاس وخوب بود🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏