2777
2789

عزیزم من حسم اینه بارداری حسای منم قویههه خیلی مواظب باش🥰🥰برات سر نمازم دعا میکنم گلم خودمم توانتظارم

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استراحت مطلقی؟

دکتر همچین حرفی نزده ولی من بعد انتقالم. دو روز تو خود بیمارستان  موندم الانم از اردبیل اومدم آستارا.  کار اصلا نمیکنم ولی سر پا  قدم میزنم 

سلام خوبی انشالله که مثبت بشی وبیایی اینجاخبرشو به مام بدیمیشه بگی نشاسته چه نشاسته ایی بود؟وتواب سر ...

نشاسته گندم. و ذرت گرفتم با اب سرد روزی دو بار میخورم 

عزیزم یه سوال مشکل از شما بود یا شوهرتون که آی دی اف کردین؟

من و شوهرم اصلا مشکل نداشتیم  

اصل مشکل همینه  دکتر میگه اگه جواب نگرفتی دیگه باید تخمک اهدایی بگیری احتمالا شما دوتا باهم  بچه دار نمیشید  اگه تخمک عوض کنید میشه منم خیلی نگرانم ان شالله اینسری جواب بگیرم کارم به اونجور کارا نکشه 

چرا ۶ تا رو یه باره انتقال داد چرا چند تا فریز نگه نداشت

چون قبلی رو تعداد کم انتقال داده بودم گف احتمالا تعداد بالا جواب بگیری  حالا اگه ۱۰ تا جنین بود هم همرو میخواست انتقال بده ولی جنین ما ۶ تا شد 

من و شوهرم اصلا مشکل نداشتیم اصل مشکل همینه دکتر میگه اگه جواب نگرفتی دیگه باید تخمک اهدایی بگیری ...

انشالله اینبار مثبت بشه انشالله 

از ته قلبم برات دعا کردددم

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛