2777
2789
حالا بشه تعیین جنسیت نخواستم. فقط جواب بگیرم مثبت بشه. ۱۰۰تومن هزینه کردم با ازمایش و دارو

کاش میومدی تهران مرکز مام و خیلی تعریفشو شنیدم ک نتایج مثبت زیاده

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

الهیی بمیرم برات استرس بدتره هرچی خدا بخاد همون میشه ی سری چیزا دست ما نیس توام سعیتو کردی رها کن بس ...

خدا نکنه گلم خیلی ممنون ازت  فقط برام دعا کنید شنبه باید برم ازمایش بدم  ان شالله مثبت بشه. ان شالله قسمت همه مامانی ک دوست دارن. زودتر دامنشون سبز بشه  منم یکیش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میومدی تهران مرکز مام و خیلی تعریفشو شنیدم ک نتایج مثبت زیاده

خودم تهران میشینم رویان خیلی رفتم از همه جا نا امید بودم این دکتر معرفی کردن. اومدم اردبیل  خیلیا جواب گرفتن با این دکتر  ان شالله منم جواب بگیرم. برام دعا کنید 🤲

خودم تهران میشینم رویان خیلی رفتم از همه جا نا امید بودم این دکتر معرفی کردن. اومدم اردبیل خیلیا جو ...

چشم حتما لایق باشم برات دعا میکنم انشالله خدا به همه اونایی ک دلشون بچه میخواد فرزند سالم و صالح بده

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

تهران کلینیک رویان ۴ بار اونجا انتقال دادم ۲ بار هم بیمارستان میرزا کوچک خان هفت تیر بود

سلام ببخشید مشکلتون چی هست اگه دوست داشتی بگو

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته