2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله گلم بفرمایید

من پانکچر شدم هایپر خفیف شدم بهم دارو داد بعد رفتم برای جنینام شش تا شکل گرفته بود الان متاسفانه از بخش ماما  نپرسیدم که برای انتقال کی بیام از پذیرش پرسیدم گفت این پری نه پری بعدی روز دوم بیا منم شهرستانم میترسم نرفتم بخش ماما برام دارو داشتن نگرفتم راه هم دوره نمیتونم برم تا اونجا 

اردبیل پیش دکتر امیر عجم

انشالله به امید خدا باردار بشید بیاید خبرشو بگید نذر کنید انشالله حاجت بگیرید میفهمم چقدر الان استرس دارید ما هم دچار ناباروری هستیم 

عزیزم من شنیدم خوردن نشاسته هم برا لانه گزینی خوبه 

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

انشالله به امید خدا باردار بشید بیاید خبرشو بگید نذر کنید انشالله حاجت بگیرید میفهمم چقدر الان استرس ...

هم نشاسته  هم  شیر سویا. هم تخم مرغ میخورم. 

وقتی علائم ندارم استرس میگیرم امروز انقد  گوگل سرچ کردم سر درد گرفتم فقط سینه هام  یکم تورم داره اونم قبل انتقالمم اینجوری بود  تن تن  دست میزنم ببینم  تورمش نخوابیده   خیلی  استرس میگیرم  ۲۰ ساله ازدواج کردم اینم  ۷ مین بار انتقالمه 

من پانکچر شدم هایپر خفیف شدم بهم دارو داد بعد رفتم برای جنینام شش تا شکل گرفته بود الان متاسفانه از ...

حتما برو پیش دکترت  هایپر   چیزی نیست شیر سویا بخور  رفع میشه  

هم نشاسته هم شیر سویا. هم تخم مرغ میخورم. وقتی علائم ندارم استرس میگیرم امروز انقد گوگل سرچ کردم ...

الهیی بمیرم برات استرس بدتره هرچی خدا بخاد همون میشه ی سری چیزا دست ما نیس توام سعیتو کردی رها کن بسپار به خدا دیگه سرچ هم نکن اصلا استرس نده به خودت

میشه برا مامان شدنم دعا کنید