2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 231 پست
بیشتر از همه چی این موضوع ک الان همه هم فهمیدن شوهرم ساده س و کار بلد نیس و اینکه بهمون تیکه میندازن ...

اصلا به دیگران اجازه نده اینطوری صحبت کنن. سریع حرف رو عوض کن . همون مثال در قوطی رو میگم 😊 اگه گفتن شوهرت نتونست در قوطی رو باز کنه بگو آره قوطی ش خیلی بدرد نخوره . 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
دعا کنید برا زندگیم، امیدوارم درس شه با مشاوره

انشالله  برات از صمیم قلب آرزوی آرامش میکنم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر کسی یه جوریه. سعی کن این و بپذیری. بابای من بسیار تو کارای فنی حرفه ایه. کارمنده هااا ولی از جوشک ...

دقیقا بابای من مث پدرتونه و منو هم اینطوری بار اوردن ک کارامو خودم انجام دادم و همیشه سریع بودم و کارارو ب بهترین نحو ممکن انجام میدادم خانواده شوهرم اینطوری نیستن همشون تنبل و نابلدن و اصلا دنبال کار و هنر و فعالیت نیستن

من یه پسرعمه دارم که پزشک فوق تخصصه. بی اغراق ماهی پنجاه شصت میلیون تومن درآمدشه. ولی تو انجام بعضی کارها یه کم خنگه. مثلا تلویزیون و روشن میکنه، بعد از خونه میره بیرون. اگر بره دستشویی با دمپایی دستشویی میاد تو هال، یادش میره دربیاره. یه بارم پنچر شد در حالی که سی سالش بود، زنگ زد بابام که پنجاه سالش بود رفت براش پنچری گرفت

کجا هست؟ اتفاقا با خودم فک میکردم کاش یه موسسه یا جایی بود ک یادش میداد ک چیکار کنه چطور رفتار کنه ت ...

کدوم شهرین ؟

من مشهد کلاس های موسسه عفاف و حجاب بود فکر کنم رفتم.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
من یه پسرعمه دارم که پزشک فوق تخصصه. بی اغراق ماهی پنجاه شصت میلیون تومن درآمدشه. ولی تو انجام بعضی ...

حداقل زنش افتخار میکنه به تخصص شوهرش به درامدش موقعیت اجتماعیش

خودمو گول بزنم؟؟؟؟ چیزی از حقیقت ماجرا کم نمیکنه

درسته ولی نمک به زخم تو پاشیده نمشه 

یکم با دل خودت راه بیا ،اینجوری پیر میکنی خودتو 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

جطوري عزيزم؟؟؟😍😍😘😘

سلاااااااام میناجان مهربونم...

خوبی خانوم؟؟ ما بدنیستیم.. خداروشکر....ترنم اذیت میکنه.. دندون درمیاره...

شماخوبی؟؟ حسابی میخونی یا نه؟؟ 

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab