2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 231 پست
سعی کردی بیخیال بشی ؟ ینی اینکه حساسیتتو کم کنی ؟

اره ولی الان ی مدته خیلی حساس شدم هرچقد میخوام بیخیال تر شم حساس تر میشم و بیشتر دقیق میشم رو کاراش و زجر میکشم

اره ولی الان ی مدته خیلی حساس شدم هرچقد میخوام بیخیال تر شم حساس تر میشم و بیشتر دقیق میشم رو کاراش ...

شاغله؟ تو محیط کارش مشکل نداره ؟ اگه دوست داری بگو شغلشو؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کلاس های همسرداری از مشاور بهتره . زندگی رو از این رو به اون رو میکنه.

کجا هست؟ اتفاقا با خودم فک میکردم کاش یه موسسه یا جایی بود ک یادش میداد ک چیکار کنه چطور رفتار کنه تو جمع

دیگه کسی زیاد باهامون رفت و امد نمیکنه کسی از با ما بودن خوشحال نمیشه و اتفاقا منم دوس ندارم با شوه ...

عزیزم تو  اگه نمیتونی شوهرتو عوض کنی ولی میتونی جلوی رفتار بد دیگران رو بکیری ،یمی دوبار که با اخم و بداخلاقی با کسی که مسخره میکنه رفتار کنی بقبه هم میفهمن که نباید اینکارو بکنن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم تو  اگه نمیتونی شوهرتو عوض کنی ولی میتونی جلوی رفتار بد دیگران رو بکیری ،یمی دوبار که با ...

اخه حق با اوناس واقعا... کاراش خنده داره

البته برا من گریه داره

من با اشاره ابرو میفهمم طرف چی میخواد ازم، تو کارا زبر و زرنگم حداقلش یکی جوک تعریف کنه میفهمم چی گف ...

اینا به هوش نیست به فرهنگ ه . تو هر فرهنگی اشارات و الفاظ یک بار معنایی داره که اهالی فرهنگ دیگه درک نمی کنن. احتمالا فرهنگ ها تون با هم فرق میکنه .

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
کجا هست؟ اتفاقا با خودم فک میکردم کاش یه موسسه یا جایی بود ک یادش میداد ک چیکار کنه چطور رفتار کنه ت ...

خوب پس اگه میتونه از پس شغلش بربیاد ، خیلی از نظر هوشی پایین نیست ،باهاش صحبت میکنی در مورد حرفا و کاراش تو ضیح میدی قبول نمیکنه ؟

هر کسی یه جوریه. سعی کن این و بپذیری. بابای من بسیار تو کارای فنی حرفه ایه. کارمنده هااا ولی از جوشکاری و ... خودش انجام میده تا بنایی و نجاری و کارای ماشین. حالا همسر من حتی کباب حاضر نیست درست کنه. یه کم حرکاتش تو این کارا کنده و اصلااااا دوست نداره. وقتی ماشین پنچر میشه وایمیسته کنار، من پنچری میگیرم. یه بار با دخترخالم و شوهرش تو جاده بودیم پیاده شدن بنزین بزنن شوهر دخترخالم فکر میکنه خیلی تیز و بز و زرنگه، تعجب کرده بود که همسر من کاراش و اروم انجام میده، بعد به خواهرم گفته بود چهطوری تحملش میکنین؟ 😠 حالا همسر من دکترا داره، سه تا شغل و باهم انجام میده و به تار موشو با اون شوهر دخترخاله بی ادب عوض نمیکنم. ولی طول کشید تا به رفتارش عادت کنم تازه اونجوری که بابام مارو بار آورده بود.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792