2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 231 پست
عزییییزدلم...شما ۴ساله ازدواج کردی و یه بچه ی دوساله داری...پس راحت نمیتونی خودتو از زندگیت کنار بکش ...

ایشالا درش شه من از خدامه دلم نمیخواد بچه م فدا شه

دلم نمیخواد خانواده م ناراحت شن از طلاق بدم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زوم کن روی نقاط قوتش تا دوباره بهش علاقه مند بشی

و بتونی کمکش کنی بهتر بشه

مثلا مهربونیش ، یا دست و دلبازیش

بالاخره همه آدمها خصلت بد و خوب دارن اما نسبتش تو ادمهای مختلف متفاوته

علاقه م از بین رفته الان فقط دلم براش میسوزه که مسخره مردم شده

فك كنم تو بيشتر از حرف بقيه و .... از يه چيز ديگه عصبي هستي.. اره؟!؟😓😓نميتونم باز كنم ببخشيد ولي چون دوروبريام دارن همين مشكلو ميگم ساده بودن طرف بدترين ضربه رو تو رختخاب ميزنه چون اصلا ياد ندارن چه جور برخورد كنن... چقد از همينجا ميشه فهميد ك ناراحتي... عزيزم دنبا ك به اخر نرسيده تلاشتو ميكني نشد جدا ميشي درد بي درمون ك نيس غصه نخور حرص نخور اينقد فك كن معتاده برا معتاد ادم جلو بقيه سرشكسته ميشه معتاد هم جلو بقيه ابرو نميزاره دستش كجه و هزار عيب ديگه... 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
میشه اگ نقاط قوتی هم داره بگی؟؟ چه حسنایی داره؟

نماز روزه داره اما فیلم ناجورم میبینه مردم ازاری میکنه گاهی وقتا البته نمیدونه ک این کارش مردم ازاریه

قیافه ش خوبه

وضع مالی معمولی ضعیف

خونه هم نداریم از خودمون

تو زندگی زناشویی بلد نیس به زنش بها بده و ار ضا ش کنه

عزيزم درباره ی کسی که زندگيتو تامین میکنه اينجوري حرف نزن 😔😔😔 منم بعضی وقتا از دست شوهرم عصبی می ...

اشک تو چشام جمع شد بهشت رو واسه خودت تضمین کردی🌹🌹🌹🌹🌹

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه  

استارتر قبلا راجبش تايپك نزده بودي؟

اولا پيش اشنا راجبش نگو همين باعث ميشه خودم خود بهش زوم كنن و دست بندازنش 

دوما تو همش بهش بگو ميتوني ميشه تو بهترين مردي تكيه گاهمي ي جوري حرف بزن ك اگ خوبم نيست بخاطر حرفاي تو رو خودش كار كنه

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

مشکلتون طوری نیست که با یه تاپیک حل بشه. اول ارامش خودتونو حفظ کنید. نقش قربانی بازی کردن رو از خودتون دور کنید. بعد با یه مشاور خوب (نه معمولی) مشورت کنید. برای زندگی تون تلاش کنید. شوهر منم دست و پا چلفتی بود برای خودش. الان تو خونه صبح تا شب اچار به دسته. البته بیشتر خراب می کنه تا درست کنه. می فمم آدم لجش درمیاد ولی شاید مشاور تونست کمکتون کنه. 

من چقد غصه خوردم برات دختر

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
ميشه از كارش بگي يعني هيچ كاري بلد نيست مثلا شوهر منم نه كار خونه بلده نه تعميرات يه لامپم نميتونه ب ...

تو محل کارش هم زیاد کارخرابی کرده

یه هنری استعدادی چیزی نداره ک بگم حداقل این کارو بلده

عزیزم ایکه موقع بیرون رفتن ازدرحیاط راهنما میزنه عادت کرده نمیشه بگی مشکل داره بعدشوهرمن خیلی ادم زرنگیه وجهه ی اجتماعی خوبی داره خوشتیپ خوش سرزبون بااعتمادبه نفس بالا چه فایدیه هوسباز پست وکثیف هست که بادوتابچه منوگذاشته رفته زن گرفته