سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
علاقه م از بین رفته الان فقط دلم براش میسوزه که مسخره مردم شده
فك كنم تو بيشتر از حرف بقيه و .... از يه چيز ديگه عصبي هستي.. اره؟!؟😓😓نميتونم باز كنم ببخشيد ولي چون دوروبريام دارن همين مشكلو ميگم ساده بودن طرف بدترين ضربه رو تو رختخاب ميزنه چون اصلا ياد ندارن چه جور برخورد كنن... چقد از همينجا ميشه فهميد ك ناراحتي... عزيزم دنبا ك به اخر نرسيده تلاشتو ميكني نشد جدا ميشي درد بي درمون ك نيس غصه نخور حرص نخور اينقد فك كن معتاده برا معتاد ادم جلو بقيه سرشكسته ميشه معتاد هم جلو بقيه ابرو نميزاره دستش كجه و هزار عيب ديگه...
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
مشکلتون طوری نیست که با یه تاپیک حل بشه. اول ارامش خودتونو حفظ کنید. نقش قربانی بازی کردن رو از خودتون دور کنید. بعد با یه مشاور خوب (نه معمولی) مشورت کنید. برای زندگی تون تلاش کنید. شوهر منم دست و پا چلفتی بود برای خودش. الان تو خونه صبح تا شب اچار به دسته. البته بیشتر خراب می کنه تا درست کنه. می فمم آدم لجش درمیاد ولی شاید مشاور تونست کمکتون کنه.
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
عزیزم ایکه موقع بیرون رفتن ازدرحیاط راهنما میزنه عادت کرده نمیشه بگی مشکل داره بعدشوهرمن خیلی ادم زرنگیه وجهه ی اجتماعی خوبی داره خوشتیپ خوش سرزبون بااعتمادبه نفس بالا چه فایدیه هوسباز پست وکثیف هست که بادوتابچه منوگذاشته رفته زن گرفته