2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 231 پست
خیلی هم تنبله کمکم نمیکنه تو کارایی که مشترکه بیشتر بار زندگی رو دوش منه

به نظر من كه شوهرت مشكلش تنبلي و بي مسيوليتيه

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استارتر ب نظرم هي بخواي پيش خودت و تو ذهنت بهش بگي احمق خود ب خود هم ازش بدت مياد هم واقعا باورت ميشع احمقه ببين همه ي ما تو ي كارايي نقطه ضعف داريم عاديه سعي كن نقطه ضعفشو ب نقطه قوت تبديل كني بهش بگو چجور مردي واست جذابه 

مگه از قبل اشنايي نداشتي،؟؟

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
بچه ها از همتون ممنونم حداقل حرفامو گفتم یکم سبک شدم

احتمالا نميخواد به خودش زحمت بده كاري انجام بده خودشو ميزنه به نفهمي 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
ایشالا درش شه من از خدامه دلم نمیخواد بچه م فدا شه دلم نمیخواد خانواده م ناراحت شن از طلاق بدم میاد

ب احتمال خیلیییی زیاد مامانش جوری بارش آورده ک زیادی وابستس ینی انقد مامانیه ک فک میکنه هر کاری پیش بیاد دیگران هستن و انجام میدن براش پس لزومی نداره خودشو ب زحمت بندازه....الان خوندم وقتی درباره ی آدرس گفتی......بازم میگم ما در جایگاه قضاوت نیستیم عزیزم شما حتما پیش مشاور برو ...من پیشنهادم اینکه حتما پیش روانشناس بالینی بری...مطمئن باش بدون دردسر مشکلتو حل میکنن

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
اشک تو چشام جمع شد بهشت رو واسه خودت تضمین کردی🌹🌹🌹🌹🌹

ممنونم عزیزم 😍

راستش همسر منم خیلی ساده و بی غل و غشه، منم همیشه گیر میدادم که چرا تیز و بز نیستی 

دیشب شام دعوت بودیم داشتم آماده میشدم، همسرمم مریض بود خیلی تب داشت اما ميگفت باید بریم 

بعد صدام کرد گفت عزیزم دیدم لوازم آرایشت انگار تموم شده فردا بهت پول ميدم برو بخر، در صورتی که چند روز قبل ازش گرفته بودم اما مجبور شدم قرضش بدم به کسی و نتونستم بخرم، اصلا نگفت چرا پول دادم نگرفتی 

اینکه با اون حالش فکر من بود واقعا دنیا دنیا برام با ارزش بود، 

قربون دل ساده مهربونش برم 

ولی واقعا برای استارتر عزیز ناراحت شدم انگار هیچ نقطه قوتی از نظر ايشون تو همسرش نیست، واقعا سخته، خدا خودش کمکش کنه 

اگرم خدای نکرده مشکلی داشته باشه اونا تشخیص میدن وکمکت میکنن..❤️❤️موفق باشی گلم

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
الهي بگردم مث شوهرت سه نفرم دورم هستن...يكيش عمومه، يكيش پسر يه عموي ديگه امه، يكيش هم پسر دايي شوهر ...

واقعا خیلی ساده بوده این بنده خدا .آخه این چه کاری بوده دیگه

*** الیس الله بکاف عبده***
واقعا خسته شدم که اینجوری حرف میزنم دلم میخواد مثه همه یه شوهر داشتم ک بهش افتخار کنم پشتم باشه اما ...

الهی برات بمیرم بخدا من خیلی غصم گرفت از حرفات خانوماییکه نقد میکنید تا تو موقعیت کسی قرار نگرفتین لطفا قضاوت نکنید این بنده خدا اومده اینجا ناراحته میخواد درد دل کنه راهکار میخاد لطفا با منطق افلاطونی ناراحت ترشون نکنید .

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡

ببخشید شوهرتون چکاره؟؟ 

اگه چیزی بلدنیست پس چطور کارمیکنه..

کارمنده؟؟

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792