2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 72 پست
واااای وقتی حرف میزنی انگار دارم خودم برا خودم تایپ میکنم چقدر شرایطمون و پدرامون شبیه همن اینم میاد ...

چه جالب پس خیلی خوب میدونی چی میگم،من فکر میکنم واسه منم بخاطره مهریه اس

واااای وقتی حرف میزنی انگار دارم خودم برا خودم تایپ میکنم چقدر شرایطمون و پدرامون شبیه همن اینم میاد ...

حس میکنم برای من یه نشونه ای که بچه دارم بشم اوضام همینه،چون من فکرمیکردم بچه بیاد شاید زندگیم بهتر شه،به من میگه تو کی فکر این زندگی بودی کی رفتی از بابات پول کندی خرج این زندگی کنی،بابات کی به من پول داده😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به حرفش گوش نمیدم اصلا،اما خسته شدم دیگه از حرفاش دلم میخواد برم دیگه مهم نیست کجا‌،حتی میخوام مه ...

یکی مثل تو یکی هم مثل خواهر من بیشرف که همدستی کرد با شوهرش که از پدرم دزدی کنن😔 نه عزیزم تو میانه رو بگیر یکبار همین حرفو بگو که اگر زندگیمونو دوست داری دیگه تمومش کن و بگو تو مرد این خونه ای من چشم امیدم به تویه

مثلاچی میگه توایرادایی که میگیره؟

از قدم وزنم پوستم همه چی صورتم اشکال میگیره،از فرمش همه چیش،از غذا درست کردنم،کلا همه چی،تموم کارام براش بی ارزشه،مثلا رانندگی قبول شدم خانوادش ازم شیرینی خواستن میگفت حالا قبول شدی مگه چکار کردی چی بوده مگه،خیلی حرفاشو نمیتونم بگم فقط اینو بگم حرفاش مثل آبیه که سنگو سوراخ میکنه

از قدم وزنم پوستم همه چی صورتم اشکال میگیره،از فرمش همه چیش،از غذا درست کردنم،کلا همه چی،تموم کارام ...

حالاحرفاش درسته یابرااینکه اذیتت کنه میگه؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

ما دعوا هم نکنیم من هرروووز چه ناهار چه شام استرس غذا دارم که چی درست کنم دهنش بسته باشه کاش سگ بیاب ...

وقتی ایرادمیگیره عکس العمل توچی هست؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

درست نیست نمیدونم چه مرگشه

احتمالاچون ازتوپایین تره میخوادباتحقیرتوخودشوبالاترنشون بده ازلحاظ مالی وتحصیلات ووباقی چیزادرچه سطحی هستین هم خودتون هم خانوادتون اختلاف سنیتون چقده؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

منم ازش ایراد میگیرم،میگم خودتو تو آینه دیدی و ازاین حرفا،یا میگم ببین میمون به آهو چی میگه ای خدااا ...

این دفعه وقتی ازغذاایرادگرفت هیچی نگوخودت بخورحتی اگه گرسنه موندچیزی نگویه مدتم تورسیدگی به پوست وآرایشت تغییرایجادکن ببین چی میشه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

احتمالاچون ازتوپایین تره میخوادباتحقیرتوخودشوبالاترنشون بده ازلحاظ مالی وتحصیلات ووباقی چیزادرچه سطح ...

از لحاظ مالی مثل همیم الان خودش پیشرفت کرده از بابام اینا بالاترم رفته،تحصیلات هردو لیسانس،اما از لحاظ فرهنگی و آداب معاشرت خیلی پایین ترن با هیچکسم خوب نیستن

2790
2778
2791
2779
2792