2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 72 پست

دقیقا عین عین عین منییییییییی وقتی میخونم انگار داری حرف های من میزنی من همیشه با این مسیله درگیر بودم زخم زبون و همه چی تماااام چیزهایی که میگی درک میکنم دو ماهه خونه پدرمم اومدم تا ببینم چی میشی ...ولی خیلی خیلی شرایط سختیه همه چی رو بسنج ببین میتونی من همین الان کم آوردم دلم خونه زندگی خودم میخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا عین عین عین منییییییییی وقتی میخونم انگار داری حرف های من میزنی من همیشه با این مسیله درگیر بو ...

بچه داری؟۱۹سالته درسته؟من از۱۷سالگی ازدواج کردم خیلیی پشیمونم اگه شرایطش رو داری جدا شو به خدا ارزش ندارن انقد حسرت میخورم چرااون موقع جدا نشدم الان۳۰سالمه

اره اومده ولی دیگه قبح همه چی ریخته من این همه سال هیچ حرفی از چیزهایی که می‌گفت نمیزدم آبرو داری میکردم ولی همه فهمیدن الان چه خبره و دیگه برام فرقی نداره بابام این فهمیده خیلی ناراحته چرا بچه دارم نه بابا نوزده سالم نیست از شما بزرگترم 

اره اومده ولی دیگه قبح همه چی ریخته من این همه سال هیچ حرفی از چیزهایی که می‌گفت نمیزدم آبرو داری می ...

من بچه ندارم لیسانسم دارم میگم نهایت میرم تدریس میکنم سرم گرم بشه از فکرش بیام بیرون،واسه شماهم به ظاهرت غذات همه چیت گیر میده؟

من بچه ندارم لیسانسم دارم میگم نهایت میرم تدریس میکنم سرم گرم بشه از فکرش بیام بیرون،واسه شماهم به ظ ...

منم درس خوندم ولی الان ابم نمیتونم بخورم انقد حالم بده نمیدونم همینطوری قرار بمونم یا حالم بهتر میشه خیلي خوبه که بچه نداری خیلی حتما صد هیچ از کسی که بچه داره جلوتری و محکم تر من به خاطر بچه تا آخر عمر بهش وصل هستم و این برا من خیلی اذیت کننده است 

منم درس خوندم ولی الان ابم نمیتونم بخورم انقد حالم بده نمیدونم همینطوری قرار بمونم یا حالم بهتر میشه ...

میگذره مطمئن باش میگذره،من نمیگم جداشومخصوصا که بچه هم داری من فقط میگم حالت همینطوری نمیمونه

منم وقتی خونه بودم فکر میکردم هر جا برم از اونجا بهتره  ولی الان دلم برا ساعت ساعت تنهایی تو خونه خودم حتی باهمون شرایط تنگ شده ولی دیگه نمیتونم برگردم یعنی هم بابام نمی‌ذاره هم اگه شوهرم تکرار کنه اذیتاش رو و بخواد این روزها رو جبران کنه دیگه جایی ندارم بیام وکیل  بابام برام گرفته داره کارام می‌کنه ولی فکر نمیکنم شوهرم به این راحتی طلاق نمی‌ده حالا حالاها گرفتارم خصوصا این که برا طلاق دلیل ما اصلا قابل اثبات وکافی نیست نه معتاد نه درد نه خیلی چیزهایی که میگن زخم زبون و سوهان روح و خساست رو چطور میشه اثبات کرد 

قبل از این که کسی بفهمه خوب فکرات بکن اگه خانوادت نمی‌دونن اگه میدونن و باهاشون راحتی که هیچی من خیلی سال بود به این قضیه گیر داده بود و من نداشتم بفهمن تو خودم می‌خوردم و صدام در نمیومد 

منم وقتی خونه بودم فکر میکردم هر جا برم از اونجا بهتره ولی الان دلم برا ساعت ساعت تنهایی تو خونه خو ...

دلتنگیت طبیعیه،منم دقیقا تو شرایطت بودم وکیل گرفتم دلم خیلی تنگ میشد واسه خونه حتی آرزوم شرایط بد خونم بود برگشتم بابام نمیذاشت میگفت این آدم نمیشه ولشکن اماالان پشیمونم که چرا برگشتم چون اخلاقش بدترم شده مخصوصا اینکه فکر میکنه دیکه راهی نداری بیشترم اذیت میکنه بره بمیره خبر نداره بابام هنوزم میگه در خونه به روت بازه،کاری که بابات میگه رو کن

قبل از این که کسی بفهمه خوب فکرات بکن اگه خانوادت نمی‌دونن اگه میدونن و باهاشون راحتی که هیچی من خیل ...

خانوادم اوندفعه همه چی رو فهمیدن دقیقا راهی که رفتی رو من همین چندماه پیش رفتم

دلتنگیت طبیعیه،منم دقیقا تو شرایطت بودم وکیل گرفتم دلم خیلی تنگ میشد واسه خونه حتی آرزوم شرایط بد خو ...

واااای وقتی حرف میزنی انگار دارم خودم برا خودم تایپ میکنم چقدر شرایطمون و پدرامون شبیه همن اینم میاد گریه می‌کنه دستم میبوسه میگه برگرد من چند روز حالم بد میشه باز یه دفعه یه چی میگه توحرفاش میفهمم میگم این درست بشو نیست از ترس مهریه است یا دوست داشتن من نمی‌فهمم راست و دروغش رو