2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 72 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترعمو پسرعموییم،۴.۵بارم جواب رد دادیم

مثل من شوهر منم پسرعمومه از همه چیزم ایراد می‌گرفت پنج ماه گذاشته رفته نه خرجی نه چیزی بابام کرایه خونمو میده با خرجمو ولی الان اعصابم راحتههه بره زن بگیره اصلا برام مهم نیست ولی دوتا بچه دارم حق بچه هامو میخوام 

بچه که نداری عزیزم اگه نداری تو یه بار زنده ای خداروشکر بابات داره بهت میده طلاق بگیر مگه چقدر میخوا ...

آره دقیقا، باید یه چندروز دیگه که آرومتر شد باهاش حرف بزنم چون الان عصبیه 

مثل من شوهر منم پسرعمومه از همه چیزم ایراد می‌گرفت پنج ماه گذاشته رفته نه خرجی نه چیزی بابام کرایه خ ...

شماهم همه ازت تعریف میکنن تنها کسی که اشکال میگیره شوهرته؟کجا رفته؟خانوادشم خبرندارن ازش؟

شماهم همه ازت تعریف میکنن تنها کسی که اشکال میگیره شوهرته؟کجا رفته؟خانوادشم خبرندارن ازش؟

خونه بااباشه عموم از موقعی که رفته یه بار نیومده پسرم غلط کرده اگه تاپیک اولمو بخونی همه چیز دستت میاد

فامیل از همه بدتره

به خدا همینطوره یکی دخترعمه ام بود طلاقش دادن گفتن بدجنسه یکی منم یکی دیگه ام نوه یکی از عموهامه الان اونا هم میگن به مشکل خوردن بعدش مشکل از ماعه نه پسرهای عنترش

از قدم وزنم پوستم همه چی صورتم اشکال میگیره،از فرمش همه چیش،از غذا درست کردنم،کلا همه چی،تموم کارام ...

الهی بمیرم برات عزیزم اون یا اینکه واقعا خودشم اسیب دیده روحی روانیه یا اینکه قصد تحقیر تورو داره که اینجوری دهنتو ببنده و مطیعت کنه مثلا بگه تنها ارزشی که داری پول باباته حتما برو مشاور اگر ادم خودشیفته یا سو استفاده گریه و درست نمیشه عمرتو هدر نده

2790
2778
2791
2779
2792