قبلن گفته بودم ب جن و اينا معتقد نيستم خيلي اتفاقا هم افتاده و ديدم نپذيرفتم.الان خرس دخترم چند بار صداش در اومد در صورتي ك تا فشارش ندي صدا نميكنه سه بار .ميخام نترسم بروم نيارم اما نميشه .
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
پاتو بكن زير پتو ميگن به پاي از پتو بيرون زده خيلي علاقه دارن
واااي خدا
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولن صب شده.دومن اينو گفتم ك شايد كسي تجربه كرده باشه و منو از ترس. رها كنه مثل خانومي ك گفتن ...
عزيزم خودتو ناراحت نكن
دوستمون شوخي كردن
معلومه كه اصلا موضوع مهمي نيست كه بابتش اعصابتون رو خرد كنيد ❤️
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
اون به جهنم همش منتظرم یهو یه صورت پشت گوشیم ببینم🤤🤤🤤
جون بابا😌😌😌😌استارتر اگه قصدش كار گرفتن ايستگاه بود الان با نوابغي مثل تو و كوكي حتما اب قند لازمه
اوهوم نميدونم والله ديوانه روت وايلر بود نميدونم هار شد يا چي يهويي داشت ...
حتما داشته بازي ميكرده ها؟
آخه خيلي عجيب هست كه سگ صاحبش رو بگيره يعني اصلا از محالات ه
كلا پرخاشگر بود؟ يعني سگي بود كه غير قابل كنترل باشه؟
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
اون به جهنم همش منتظرم یهو یه صورت پشت گوشیم ببینم🤤🤤🤤
نميبيني الان؟
تا گوشي رو تكون ميدي ميره اونور قايم ميشه