2821
2789
عنوان

ترسناك

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 96 پست
عزیزم چرا الکی جو میدی اسباب بازی،های دختر منم خیلی شده تا حالا خودش صدا داده اتصالی میکنه &nbs ...

اره دقیقا دختر منم یه کامیون داره یهو راه میافته 😂😂😂 میگه های ایم تراک 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه شب ساعتای 2 اینا همه خواب بودن دیدم از زیر در اتاقم نور میفته تو و قطع و وصل میشه

رفتم دیدم tv روشن شده همه هم خواب بودن خونه سکوت مطلق، بعد رفتم تو تنظیمات گفتم شاید تایمرش روشنه دیدم تایمر هم غیر فعاله   خاموش کردم و الفرار زیر پتو

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

استارتر جان اصلا خودتو ناراحت نکن و به این مزخرفات کا توهمی شدی و برو دکتر گوش نده... هروقت براشون پیش اومد بعدا خودشون متوجه میشن. عزیزم طبیعیه پسر منم یه تلفن داشت بعضی شبا یهو خودش صدا میداد دیگه رو مخم رفته بود صداش و انداختمش دور 

این طرف مقبت قضیس

دید منطقیشم اینه که بله اینها تو همه خونه ها هستن. منم برام پیش اومده بود تا حالا چند بار  تو موردهای مختلف که ترسیدم و با یکی از آشماهامون که قشنگ میبینتشون صحبت کردم ‌گفت خوب و بد دارن

بداشون تا کاریشون نداشته باشی کاریت ندارن ولی خوباشون یا به عبارتی مسلموناشون حتی دعا هم میکنن واسه بعضیا .

اون طرفی که میدیدتشون به من گفت اصلا توجه نکن اگه میترسی و حتی فکرم نکن بهشون و گفت سوره جن و ۴ قل رو بخون و فوت کن به ۴ طرف خونت

چرا؟اشكالي نداره من جوابمو گرفتم راحت باشين .روز خوبي داشته باشين👍👍

عزیزم از رفتار بعضی خانم ها ناراحت نشو..دم صبحی اتصالی کردن😀

اگر دوباره صدا داد بردار بندازش تو انباری

2824
2823
2791
2779
2792