2821
2789
عنوان

ترسناك

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 96 پست
نه والله  خيلي خوب بود  فقط موقع غذا خوردن سيخ ميدادي يهو قاتي ميكرد  اونم قاتي نه ...

عزيزممم

موقع غذا و اينا وقتي غضب ميكنه و غرغر يعني اين سگ آلفاست و غالب شده 

همينها هشدار هست كه نشون دهنده اين ميشه كه سگ داره از كنترل خارج ميشه 

گاز گرفتن توي دنياي سگ ها يه جور قدرت نمايي هست و موقع بازي سگ آلفا با گاز و اين حركات جايگاه خودش رو تثبيت ميكنه 

روتوايلر سگي هست كه صاحب با تجربه اي ميخواد 

درجه بندي سگ ها اينجوريه كه اول آلفا بعد بقيه اعضاي گروه وقتي آلفا با بقيه ميجنگه يا شوخي و بازي ميكنه بايد پيروز بشه 

خلاصه حرفم اينه رفتارش توي دنياي خودش اصلا بد نبوده فقط اينكه اجازه ندي سگ آلفا بشه مهم ه

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
وقتی داره میخوره مخصوصا استخونای جرمگیر یا تشویقی.یا مرغ.پارس نمیکنن اما نشون میدن راحت نیستن.بعضیاش ...

مال ما حتما جن زده بود 

پيرو همين تاپيك 

با اسمشو نبر لابد حشر و نشر داشته ذليل شده

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اين سگه تيدا رو نديدي تو اينستا؟اصلا صاحبش ب غذاش دست ميزنه واكنش نشون نميده🙁

هيرو هم نشون نميده اصلا 

يعني اين اجازه رو نبايد بهشون داد 

چون شما صاحبشي و برتري و اون در درجه دوم بايد قرار بگيره

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
مثل ما؟

من دختر عموشونم مگه نميدوني؟👹

خلاصه از من به تو نصیحت.فکرتو درگیرش نکن وگرنه سایه رو دیوارم واست هیولا میشه.اینو یه ریش سفیده زخم ...

گذاشتم بفلم يخورده زيرو روش كردم و سعي كردم قبول كنم اتصالي داره .هر چيم باشه مهم نيست.مرسي از لطفت 😘😘مثبت بودن حسن خوبيه.

عزيزممم موقع غذا و اينا وقتي غضب ميكنه و غرغر يعني اين سگ آلفاست و غالب شده  همينها هشدار هست ...

روت وايلر خيلي عشقه 

اما واقعا حرفت درسته!ما تجربه نداشتيم تو تربيت سگ 

از روت شروع كرديم  

ولي عاشقش بوديم 

حالا من واقعا خوشحالم منو گرفت و به من ختم شد 

اگر كسي رو ميگرفت يك دنيا سرمندگي برامون ميموند 

لامصب خيلي قويه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

استارتر معذرت ميخوام بحث ديگه اي باز شد توي تاپيكت 

استارتر معذرت ميخوام بحث ديگه اي باز شد توي تاپيكت 

منم همينطور استارتر

وای عضو جدید نمیخواید؟ منو بگیرید ببرید فکر کنم زندگی با جنها بهتر از ادمهاس

رياضت ميخواد 

فعلا همينكه شبا نميخوابيد روزا ميخوابيد يكي از قدم هاست 😁

خوشحالم یه جا منو پذیرفتن بالاخره

شما سروري حاچ خانم 

اين حرفا چيه 😍

استارتر جان اسباب بازیهایی که با باتری کار میکنن ازین چیزا فکر کنم زیاد پیش میاد واسشون منم یادمه یبار بچه که بودم یکی از اسباب بازیام که مدتها پیش از کار افتاده بود یه روز یهو شروع کرد به کار کردن چک کردم دیدم اصلا باتری نداره ازون روزم ازش ترسیدمو دیگه باهاش بازی نکردم با اینکه مامان اینا واسم توضیح دادن اتصالیو اینا میتونسته باشه ولی دیگه دیدم به اون اسباب بازی عوض شد 

اسم کاربری میلا میباشد 😛
2824
2823
2791
2779
2792