2821
2789
عنوان

ترسناك

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 96 پست
حتما داشته بازي ميكرده ها؟ آخه خيلي عجيب هست كه سگ صاحبش رو بگيره يعني اصلا از محالات ه  كلا ...

هرچقدم اذیت بشه نمیکنه اینکارو.مگر اینکه واقعا هاری گرفته باشه.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نميبيني الان؟  تا گوشي رو تكون ميدي ميره اونور قايم ميشه

زیر پتو میباشم.خبرش اول باید پتو رو بزنه کنار بعد ببینمش.آخ نفسم بند اومد.دماغمو بدم بیرون نفس بکشم

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
حتما داشته بازي ميكرده ها؟ آخه خيلي عجيب هست كه سگ صاحبش رو بگيره يعني اصلا از محالات ه  كلا ...

نه والله 

خيلي خوب بود 

فقط موقع غذا خوردن سيخ ميدادي يهو قاتي ميكرد 

اونم قاتي نه در حد حمله 

در حد غر غر كردن و اينا

من نميدونم چ مرگش شد خودمم متعجبم 

خيلي دوسش داشتم اصلا نميتونستم با اينكه نباشه كنار بيام هنوزم البته همونجوريم يادم نميره محبتشو 

ي لحظه قاتي كرد منو گرفت 

شوهرم صداش ميزد ك ولش كن 

اصلا انگار ن انگار 

ديديم قصد كندن گوشتو داره 

شوهرم پريد روش دستاشو كرد تو فكش 

خلاصه منو ول كرد من در رفتم حالا حمله كرد سمت شوهرم 

شوهرمم از تراس پرتش كرد تو باغ 

از طبقه ٢

بعد ك شوهرم از پله ها اومد پايين تازه حواسش اومد سرجاش 

وفت تو لونش زوزه ميكشيد زيرچشمي شوهرمو نگاه ميكرد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

خلاصه از من به تو نصیحت.فکرتو درگیرش نکن وگرنه سایه رو دیوارم واست هیولا میشه.اینو یه ریش سفیده زخم خورده بهت میگه

زیر پتو میباشم.خبرش اول باید پتو رو بزنه کنار بعد ببینمش.آخ نفسم بند اومد.دماغمو بدم بیرون نفس بکشم

جدي ميگي؟ 

بي خيال بابا 😂😂😂

جن بدبخت چيكار داره يه گوشه نشسته زل زده داره نگات ميكنه 

پسرعموشم خونه استارتر داره خرس فشار ميده

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
نه والله  خيلي خوب بود  فقط موقع غذا خوردن سيخ ميدادي يهو قاتي ميكرد  اونم قاتي نه ...

رو غذاشون که حساسن.کلا حالشون همینه.اما باقیش عجیبه

رو غذاشون که حساسن.کلا حالشون همینه.اما باقیش عجیبه

اين سگه تيدا رو نديدي تو اينستا؟اصلا صاحبش ب غذاش دست ميزنه واكنش نشون نميده🙁

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
جدي ميگي؟  بي خيال بابا 😂😂😂 جن بدبخت چيكار داره يه گوشه نشسته زل زده داره نگات ميكنه  ...

حالا اینقد اسمشو ببر که من این زیر خفه بشم یا نرم دسشویی کلیه هام بترکه😁

حالا اینقد اسمشو ببر که من این زیر خفه بشم یا نرم دسشویی کلیه هام بترکه😁

اين سگه تيدا رو نديدي تو اينستا؟اصلا صاحبش ب غذاش دست ميزنه واكنش نشون نميده🙁

وقتی داره میخوره مخصوصا استخونای جرمگیر یا تشویقی.یا مرغ.پارس نمیکنن اما نشون میدن راحت نیستن.بعضیاشونم کلا قاطی میکنن

باشه 

خانوم عزيز بهتره بجاي اينكه حس كني زرنگي و نخونده و نفهميده و نسنجيده بياي جواب منو بدي.يك خورده با ديد بهتري موشكافي كني و متوجه باشي با هر كسي چطور صحبت كني .من اصلن در خودم نميبينم ك بخام با شما هم كلام بشم و دليلي هم نداره بخام براي شما در مورد صدق گفتارم دليلي بيارم.

2824
2823
2791
2779
2792