2821
2789
عنوان

ترسناك

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 96 پست
می تو😗😗😗

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
پاتو بكن زير پتو  ميگن به پاي از پتو بيرون زده خيلي علاقه دارن

واااي خدا

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون به جهنم همش منتظرم یهو یه صورت پشت گوشیم ببینم🤤🤤🤤

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اولن صب شده.دومن اينو گفتم  ك شايد كسي تجربه كرده باشه و منو از ترس. رها كنه مثل خانومي ك گفتن ...

عزيزم خودتو ناراحت نكن 

دوستمون شوخي كردن 

معلومه كه اصلا موضوع مهمي نيست كه بابتش اعصابتون رو خرد كنيد ❤️

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

جون بابا😌😌😌😌استارتر اگه قصدش كار گرفتن ايستگاه بود الان با نوابغي مثل تو و كوكي حتما اب قند لازمه  

چراااا صبح نمیشه.یه لگد بزنم به شوهرم بگم خواب میدیدم مثلا؟😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
وای چه بد 

اوهوم  نميدونم والله ديوانه  روت وايلر بود  نميدونم هار شد يا چي  يهويي داشت ...

حتما داشته بازي ميكرده ها؟

آخه خيلي عجيب هست كه سگ صاحبش رو بگيره يعني اصلا از محالات ه 

كلا پرخاشگر بود؟ يعني سگي بود كه غير قابل كنترل باشه؟

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
نه واقع بينم هستم .خب پس ميتونه درستم باشه.

تو دنیای فانتزی منکه همه چی ممکنه از آدم فضایی گرفته تا اسمشو نبر

نميبيني الان؟ 

تا گوشي رو تكون ميدي ميره اونور قايم ميشه

جون بابا😌😌😌😌استارتر اگه قصدش كار گرفتن ايستگاه بود الان با نوابغي مثل تو و كوكي حتما اب قند لازم ...

🙀والا بيشتر از ترس الان تو شوك حرفايي هستم ك خوندم .ك احتياج ب روانكاو دارم .نميدونم چرا ؟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش