2821
2789
عنوان

ترسناك

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 96 پست
من از سگ کلا از هر جانداری غیر از انسان ومورچه میترسم😕

منم از وقتي سگمون هار شد گرفت منو ،از سگ نميترسم وحشتتتتت دارم 

يعني سگ ببينم غش ميكنم تقريبا  

ولي هيرو خيلي گوگوليه  

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من از سگ کلا از هر جانداری غیر از انسان ومورچه میترسم😕

از انسان بترس که این موجود دوپا از همه خطرناکتره

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
حالا جدا از شوخی.میگم دیدی یه وقتا نصفه شب میرن به گوشه دیوار یا اتاقای خالی پارس میکنن.منکه سرمو می ...

نه 😰😰😰

نديدم 

خونه شما هم جن داره و خِلاص 😁😁😁

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
از انسان بترس که این موجود دوپا از همه خطرناکتره

موافقم  كلا من تورو عاشق

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نه 😰😰😰 نديدم  خونه شما هم جن داره و خِلاص 😁😁😁

گناه داره😂😂😂😂

منم از وقتي سگمون هار شد گرفت منو ،از سگ نميترسم وحشتتتتت دارم  يعني سگ ببينم غش ميكنم تقريبا ...

سگ خودتون بود؟😱

هاري گرفت؟ 

دليلش چي بود؟

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
نه 😰😰😰 نديدم  خونه شما هم جن داره و خِلاص 😁😁😁

الان چرا اسمشو گفتی حالا باید سرمو بکنم زیرپتو نفسم نکشم تا یادم بره😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
منم از وقتي سگمون هار شد گرفت منو ،از سگ نميترسم وحشتتتتت دارم  يعني سگ ببينم غش ميكنم تقريبا ...

من فقط از سگ نمیترسم از همه چی میترسم 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
شب نمیخوابیم توهم میزنیم

اولن صب شده.دومن اينو گفتم  ك شايد كسي تجربه كرده باشه و منو از ترس. رها كنه مثل خانومي ك گفتن دكمش گير كرده اين ها باعث ميشه حس ارامش ب ادم برگرده و قانع بشه .و متسفم ك انقدر ب هم بي اعتماد شديم ك ي چيز ب اين سادگي و بي اهميتيرو خيلي راحت بهش انگ دروغ ميزنيم.

سگ خودتون بود؟😱 هاري گرفت؟  دليلش چي بود؟

اوهوم 

نميدونم والله ديوانه 

روت وايلر بود 

نميدونم هار شد يا چي 

يهويي داشت باهام بازي ميكرد 

بعد پريد ب قصد كندن رونمو گرفت ول نميكرد 

شوهرم نبود مرده بودم 

ميگن بخاطر بوي خون پويوديت بوده 

ولي بعيد ميبينم چون يه گريت دين هم داشتيم ك اصلا همچين سابقه اي نداشته

الان چرا اسمشو گفتی حالا باید سرمو بکنم زیرپتو نفسم نکشم تا یادم بره😁

پاتو بكن زير پتو 

ميگن به پاي از پتو بيرون زده خيلي علاقه دارن

اولن صب شده.دومن اينو گفتم  ك شايد كسي تجربه كرده باشه و منو از ترس. رها كنه مثل خانومي ك گفتن ...

اگر اینجوری باشه که من با فرمایشاتم نابودت کردم دختر.خب از اول بگو میخوای دلداریت بدم😁

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش