2821
2789
عنوان

ترسناك

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 96 پست
جن ه حوصله ش سر رفته داره بازي ميكنه 

نميدونم چرا امروز همش قيافه هيرو مياد جلو چشمام كوكي  

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميدونم چرا امروز همش قيافه هيرو مياد جلو چشمام كوكي    

عزيززززم❤️❤️❤️

والله امشب پدر جد منو آورد جلوي چشمام 

احتمالا به خاطر اونه😂😂😂😂

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
اين وقت صب؟خاب نداره؟

والا ۱۰سال پیش عروسک دختر خواهرم بدون باطری صدا داد.ازین ببر بزرگا بود صداشم ترسناک بودو چشماش روشن میشد همونا ساعت۲صبح.تازه فرداش شوهر خواهرم از رو کمد آوردش پایین تا بازش کرد دیدیم باطری نداره اصلا🤤😨😨😱

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
عزيززززم❤️❤️❤️ والله امشب پدر جد منو آورد جلوي چشمام  احتمالا به خاطر اونه😂😂😂😂

اخييييي  خيلي عزيزه   ببوسش 

شمام خسته نباشي دلاور💋

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
هیرو کیه😁

سگ كوكي جون

هیرو کیه😁

هاپوم 😁

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
اخييييي   خيلي عزيزه    ببوسش  شمام خسته نباشي دلاور💋

اي جووون 

قربون محبتت برم مهربووونم😍😍😍

نظر لطفته 😘

انرژي خوب بهم دادي

شب نمیخوابیم توهم میزنیم

😂😂😂😂😂

اي جووون  قربون محبتت برم مهربووونم😍😍😍 نظر لطفته 😘 انرژي خوب بهم دادي

قربونت بررررم

اي جووون  قربون محبتت برم مهربووونم😍😍😍 نظر لطفته 😘 انرژي خوب بهم دادي

حالا جدا از شوخی.میگم دیدی یه وقتا نصفه شب میرن به گوشه دیوار یا اتاقای خالی پارس میکنن.منکه سرمو میکنم زیرپتو جیکمم درنمیاد

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز