2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 111 پست
اگه کم برمم نمیفهمن علت کم رفتنم چیه..چون شوهرم نمیگه چیزی بشون..همش میگه اگه بگم با خودت بد میشن..ت ...

برو ولی یا غذا بخور یا بخر ببر ! اونجا غذا نخور هر چند میدونم این کارا با این جماعت بی فایدس یه نقشه دیگه برمیدارن برات

دخترم تمام زندگی من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر خودتم هست میبینی رفتاراشونو,کم برو تا حساب کار دستش بیاد,

کم میرم راه دور و با چت همش با شوهرم دعوامون میشه..دیگه جونم به لبم رسیده واقعا ..نه راه پس دارم نه راه پیش..توروخدا دعا کنید زودتر عروسی کنم

اگه کم برمم نمیفهمن علت کم رفتنم چیه..چون شوهرم نمیگه چیزی بشون..همش میگه اگه بگم با خودت بد میشن..ت ...

شوهر منم نمیگه ایندفعه اگه چیزی گفتن خودم میگم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
شوهر منم ببخشیدا خونه اونا مثل چسب میچسبه باید هزار بار بگم پاشو بریم اونم شاید اقا بهش بر بخوره&nbs ...

آخه قبل رفتن شرط میکنم که هروقت خسته شدم ودلم میخاد برگردم بی چون وچرا تو هم قبول کنی وگرنه نمیام.اونم میگه باشه‌.اینم بگم ها زیاد به خانوادش وابسته نیس ولی به من خیلی وابستس‌.یعنی خودم وابستگیشوبه خانوادش با محبت وتوجهاتم کم کردم.رو حرف من حرف نمیزنه.😎😊

شوهر منم ببخشیدا خونه اونا مثل چسب میچسبه باید هزار بار بگم پاشو بریم اونم شاید اقا بهش بر بخوره&nbs ...

اجازه نده خواهر شوهر بهت زنگ بزنه بگه چرا رفتی,بگو رک باش خسته بودم,به نظرم من با هر کسی مثل خودش باید رفتار کنی,اینطوری احترامتم بیشتر میشه

خدایا دلم معجزه میخواد,کمکم کن جز تو به کی پناه ببرم,
منم مادرشوهرم میگه آدم باید همه چی بخوره.اصنم متوجه نمیشه میگم نمیخام من از کله پاچه متنفرررررم ولی ...

اوووووف کله پاچه

ی شب مادر شوهرم اینا داشتن با اینک میدونس من دوس ندارم بروی خودش نیاورد موقع کشیدن برادر شوهرم گفت زن داداش که دوس نداره گفت ااااا من نمیدونستم خب پاشو واسه خودت نیمرو بزن 😒😒 همه جا هم آبرومو برد اینو نمیخوره اونو نمیخوره پس میخواد پسرمو گشنه نگه داره گفتم نترس پسرت انقد شکموا گشنه نمیمونه

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
آخه قبل رفتن شرط میکنم که هروقت خسته شدم ودلم میخاد برگردم بی چون وچرا تو هم قبول کنی وگرنه نمیام.او ...

شوهر منم اینطوریه خداروشکر

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آخه قبل رفتن شرط میکنم که هروقت خسته شدم ودلم میخاد برگردم بی چون وچرا تو هم قبول کنی وگرنه نمیام.او ...

ایول من مریضیه مادرم باعث شده بود دوطه ماه پیشش نباشم از اون به بعد رفتارش به کل برگشت قشنگ پرش کردن

با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی