2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 111 پست
حالا من یبار از بس گفتش ک وای اگه تو غذا نکنم بد میشه و اینا گفتم من با رنده شدش مشکل ندارم..ولی یبا ...

عزیزم زایقه اونا جوره با فلفل دلمه شما هم زیاد میمونی 

خواهش الکی حساس نشو رشته اینجور رفتار کردن  بوچ بوچ

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چیکار میکردی؟نامزد من مرخصیش کمه نمیشه همش اون بیاد،راهم خیلی دوره،اونوقت باید نامزدیمون از راه د ...

من هم دور بودم صبح پا میشدم میرفتم سمت خونه مادرشوهر دیدن همسر اخرشب هم برمی گشتم خونمون اونم سرکاربود سخت بود بياد

خیلی سخت بود ولی شیرین بود

الان فکرشو میکنم می گفتم چه جوني داشتم این همه راه میرفتم برمی گشتم بعضی وقتا از دانشگاه مستقیم ميرفتم

من هم دور بودم صبح پا میشدم میرفتم سمت خونه مادرشوهر دیدن همسر اخرشب هم برمی گشتم خونمون اونم سرکارب ...

دوازده ساعته راه ما،یه روزه نمیشه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
اگه کم برمم نمیفهمن علت کم رفتنم چیه..چون شوهرم نمیگه چیزی بشون..همش میگه اگه بگم با خودت بد میشن..ت ...

دوران عقد مخصوصا طولانیش همینطوره....

من مادرشوهرم اذیتم نمیکرد ولی یه سری جاها که شوهرم پشتم باید میبود نبود همش میگفت صبر کن بریم سرخونه زندگیمون اینجوری اگه من چیزی بگم تو از چشمشون میفتی منم خیلی جاها صبوری کردم الان شوهرم خداروشکر مثل کوه پشتمه کسی حق نداره بهم بگه بالا چشت ابرو همه جا چه خونه خودمون چه خونه مادرشوهرم حرف حرف منه...

تحمل کن بنفعته؛ البته اگه بعدا شوهرت تلافی کنه برات

میرقصانم زندگی را به سازم🎼🎼🎼
اگه کم برمم نمیفهمن علت کم رفتنم چیه..چون شوهرم نمیگه چیزی بشون..همش میگه اگه بگم با خودت بد میشن..ت ...

وقتی زیادبری هم زیادی میشی وبعدازدواجت سرکوفت خیلی بهت میزنن,احترام خودتوبیشترپیششون نگه دار,هرچی کمتربمونی بیشترمحترمی

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖
لج میکنه دیگه . چرا زیاد میمونی خونشون اینطوری احترامت و از دست میدی 

آره راست میگی اشتباه منو نکنین بخاطر همسرم مجبور بودم بمونم وباعث شد از لحاظ روحی داغون بشم با کارایی که سرم در می آورد 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792